Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 917: Yiyecek Hazine Gemisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse de sormuyor ki aga bu şitenmaru kim.
Hakkında bilinenler:

-Atamayama Hırsızlarının lideri.
-Wano hükümetine ve Kaido'ya karşı muhalif kanadında.
-Yarasa adam 914. bölümde "Şu an hırsızların peşindeyiz. Son birkaç haftadır tarlalardan yiyecek çalan bazı hırsızlar var." dedi.
-Yeri bilinmiyor (bulunamamış). Gizlenmesini iyi biliyor.
 
Açık açık adam demiş ki, "Yanındakileri hallettik, ama Jack'e bir şey yapamadık". Bundan bu kadar değişik anlamları nasıl çıkarabiliyorsun, anlamıyorum. Jack en son dövüşmekten sıkılıp zehirli gaz kullanmış. Karşısındaki adamlar boyuna dinlenip geri karşısına geçiyorlar, böyle bir hareket yapmasını tuhaf bulmuyorum. Bu seride amirale kurşun atan adam var. Gayet de sıradan birisiydi. O adam bir amirale ne yapabilirdi mesela? Yahut savaşta Ace ve Luffy'ye ateş eden Denizci askerleri mevcuttu. Katakuri'ye meydan okuyan Luffy'ye, Katakuri'nin adamları saldırma niyetindeydi mesela. Çöpün güçlüye saldırmasından bahsedeceksen, yüzlerce binlerce örnek verilir. Zaten burada hikaye böyle işlemek zorunda. Jack orayı yok etmek için gelmiş. "Bizim buna gücümüz yetmez" deyip kenarda mı duracaktı adamlar? Savaşarak ölmeyi tercih ettiler.
Ben güçsüzler güçlüye saldıramaz demiyorum ki.Zou'da ki fblerden benim anladığım sadece Jack ve İnu-Neko olduğudur.Ayrıca hala Wanda'nın dediğinde açık bir durum yok.Aynı taraftalar bunlar sonuçta.Bu sözden net bir şekilde 1vsall anlamı çıkmaz.Yani benim dediğim gibi İnu-Neko vs Jack'te gayet muhtemel.

Ha şu an bu tartıştığımızda çok önemli değil aslında.Önceki mesaj da Eusstass'a dediğim gibi 1vsall olsa bile ne olur ki ? İnu ve Neko'nun bir şey yapamadığı adama onlardan daha güçsüz kişiler hiçbir şey yapamaz.Hele bu adamın savunma,dayanıklılık gibi özelliklerle ön plana çıktığını düşündüğümüzde.

Dediğim gibi benim seni alıntılama nedenim Jack'in Kata'dan daha zorlayıcı olduğunu söylediğin içindi.Ama Zou'da ki olaylardan net bir şekilde bu sonuç çıkmaz.
 
Bu Jacki'n adamlarında kendi vivre kart'ının bulunduğunu düşünüyorum. Kendisinin bir avantajı var bence. O yüzden Denizde hüç düşünmeden Amiral'lere saldırdı. Hiç olmasa en zor durumda Denize düşse bile ölmeyecek. Zira kendisinin denizin altında durabildiğini de gördük. Velhasıl kelam Jack Deniz altından gelip kurtarılmaya alışmış.

Bu işi normal bir duruma çevirmişler. Adamlarına vivre kartını vermiş. Bir kaç gün haber alınamayınca gelip Denizden kurtarıyorlar.

Demek istediğim bu Jack'in ilk kurtarılışı değil. Olayın mantığı budur büyük ihtimal.
 
Böyle bi argüman mı olur ya :D Oda'yı savunacam diye saçmalamışsın. Boşver diye bahsettiğin karakter 1Milyar mıydı tam hatırlamıyorum ödüle sahip ve Yonkou Kaido'nun has adamlarından. Kaldı ki sana saldırıyor bir de. 'Ya 2 günlük korsan zaten boşver' deme gibi lüksün olmadığı birisi yani.
Oda'yı savunan yok. Kuzan'ın verdiği Garp olayına katılıyorum. Garp'ın karakteri diye açıklanabilir ama sonuç olarak yapması gereken şey götürmektir. O ayrı mesele. Diğer yandan Sengoku, Fujitora ve Tsuru'nun bir görevi var. Görevlerini yapmaları gerekiyor ve durma lüksleri yok. Kaldı ki adam suya gömülmüş. Orada kaybedecekleri zaman belki de Kaido'nun gelmesine neden olacak? Her karşı argümanda "Oda savunuyor" diyecekseniz konuşacak bir şeyimiz yok demektir. Onu bilelim de boşuna fikrimizi sunmayalım.

Diğer yandan Jack'in balıkadam olduğunu bilmiyor olabilirler. Bu da öldüğünü düşünmelerine sebep olabilir pekâlâ.
 
Bu Kaido'nun tayfa Dof'un tayfanın üst düzey versiyonu gibi.
3 yıkımcı ve herbirinin headliner dediğimiz yöneticileri mevcut.
Jack
Hawkins,Sheepshead,Holdem ve Speed gibi.Daha bu sirk kaçkınlarından görürüz.
 
Luffy’nin jack’le dövüşmesini beklemiyorum şahsen. Eğer kaido’yla savaşacaklarsa kedi ve köpek beraber jack’e dalar diye düşünmüştüm ben.

Eğer bikaç bölüm içinde jack gelirse ve luffy’i bulursa luffy zoro’nun dövüşmesine izin verebilir. Luffy’nin sağ koldan aşağı bi seviyeyle dövüşmesini beklemem artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık