Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı ve Orochi

Ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Holdem'in çizimi diğerlerine kıyasla daha düzgün lütfen düzgün olsun şu arc. Çer çöp görmek istemiyoruz artık Oda çok uzattı bir eski karakterlere bakın birde yeni çıkan karakterlere çok kötü cidden ırkçılık gibi olmasın ama Oda Balıkadam adasından sonra ucube çizimlerini artırdı eskiden tek tük oluyordu bu da pek sırıtmıyordu karizma karakterlerde oluyordu Dresrossa da çok kötü karakterler vardı Big Mom arcında bu sayı arttı umarım bu arc güzel karakterler çıkar yan karakterlere de özenmesi lazım Oda'nın. Çocuksu,saçma sapan,pembiş,şişko şekilsiz hilkat garibeleri görmekten gözüm ağırdı yemin ediyorum.

2) Uzun olacağı çok belli hatta tahminimizden uzun olur diye düşünüyorum bakın Big Mom arcında bu kadar karakter yoktu yine de çok uzun sürdü ve Big Mom düşmedi çoğu karakterde savaşmadı bile bu arc bol aksiyonlu geçecek diye düşünüyorum. Belki de iki arc uzunluğunda bile olabilir ama nolursun lütfen gereksiz yere uzatmayın 1 bölümü 10 bölüme yaymayın.

3) Seri genel olarak ivme kazanarak Enies Lobby'e kadar çıtayı çok yükseltti sonra duraksama dönemine girdi ama yine de güzeldi 2 yıl zaman atlamasından sonra Balıkadam arc'ı beklentiyi karşılamadı çok daha güzel bir arc olabilirdi işlenen konu ırkçılık,bir arada yaşam gibi güzeldi fakat arc kurgusu rezaletti çizim kalitesi bu dönem iyice düştü. Punk Hazard'ta Vergo,Monet,Ceaser dışında ki karakterler çok kötüydü ama eski karakterleri görmek hoştu çok uzatmadılar en azından. Dressrosa,Zou,Big Mom arcları çizim kalitesi berbatlaştı, arclar sıkıcılaştı, karakter derinlikleri sıfırlandı ve tekrara sardı.
Şuan karakter derinliklerinin ve gelişiminin olmadığı, çizimlerin ve yeni çıkan karakterlerin gittikçe kötüleştiği, arc kurgularının tekrara sardığı, One Piece izleyen kitlenin yaşının ilerlemesine rağmen One Piece'in hala çocuklara hitap eder halde kurgudan, twistten yoksun olduğu bir halde seri şuan bu arc bunları toparlamak için bir fırsat.
 
Orochi için sıradan bir karakter olur işte demişim, fazla iyimser davranmışım. Holdem'dan beter bir şey çıktı. :(
 
Son düzenleme:
Greg'in bu konu hakkında güzel bir yorumu vardı. Manga tarihinde çizilmiş o kadar çok havalı samuray ve ninja var ki Oda bu topa hiç girmiyor olabilir diyordu.

Naruto'daki ninjalara bak, bir de Raizo ile Shinobu'ya bak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık