Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Donquixote Ailesi

Sizce Crocodile Temizler mi?


  • Kullanılan toplam oy
    206
İlk haki kullanıcısı dediğin adam Jozu yav burada ki karakterler kim Jozu kim? Jozu'nun Crocodile'a vurduğunu yarısını Trebol'a vursa adam çocukluğuna döner yapma etme. Adam Amirale düz bir yumruk atıp kan getiriyor. Ek oalrak Jozu'nun Crocodile'ın arkasından gelip vurması da cabası o hızla gelmesine rağmen bile Crocodile fark ediyor adamı.

Hala diyorsun ki Kolezyum da olunca ölüyorlar mı? Yav anlatamıyor muyum yoksa anlamak mı istemiyorsun? :D

Crocodile meyvesini ustaca kullanan biri meyvesi de genel de alana hükmedebilen ve kişilere kaçma fırsatı tanımayan biri.

Kolezyum gibi dar bir alanda neler olabilir?
Bknz:








Havadan damlayan su damlaları veya burada ki karakterlerin kurtarıcıları varsa evet Crocodile kaybedebilir.
Olum ben zaten Trebol 1 vurur hayatını kaydırır mı dedim de Jozuyla bir tutayım. Luffyde 2 ıslanınca tokatlıyordu Crocoyu. Burda Croconun müthiş bir fizikseli varmış gibi konuşma rica edicem. İyi bir meyve kullanıcısı ben onu diyorum ama tek özelliği bu zaten.

Valla tuhafsın dar alanda dar alan. Trebole dar alan lan. Her yeri yapış. Vücudunu arasan bulamıyon. Suya bir zaafiyeti de yok bildiğimiz kadarıyla. Alan Croconun lehine gibi konuşma. Kolezyumun içi su ile kaplı. Kırsın alanı. Çamur olsun bütün kumları. Yada etrafı kum etsin ayağı yerden kesilsin ne olcak yani?


Sanki iki kişiye birden cevap yazmışsın gibi lan. Bi' değişik geldi bu sefer yorumun :)

Croco öyle amiral alacak bir adam olmayacak tamam. Ama meyvesi çok iyi. Meyve kullanımı daha da iyi. Mangakanın vazgeçmediği bir isim falan. Çok da hakir görme derim. Bakma sen Lütfü'ye falan :(
Oda sönük villianlar hariç diğerlerinden vazgeçmiyor zaten. Eski villianlardan 3 ü aktif olarak nw de şuan. İnsanlar 2 karizma görünce ıslanıyorlar nabak. Her karizma adam güçlü zaten anasını. Biri karizmaysa gücü 3 ken 5 oluyor.
 

Üye silindi 1004

Doflamingo vergo’ya ortaklık teklif edecek öyle mi ?
Madem vergo daha güçlü o zaman dofi’nin kafasında büyük bir sorun var demektir.
Örgütlenmenin içinde hem adama en yüksek mevkiyi verse hem üstüne denizcilerin arasına gönderse dofi'nin kafasından daha büyük bir sorun olmaz mıydı :D
 

Üye silindi 1004

Vergo'dan emin değilim fakat Zoro'nun dandik hakisi bile Pica'yı kestiyse Croco onu haki olmadan alır.
 
''Team up'' olsa ne fark eder ortak olsalar ne fark eder? Dof şimdi Pica ile ortak mı çalışıyor yoksa Pica Dof'un altında, emrinde mi çalışıyor?

Ortak çalışmak, takım olmak demek belli bir plan doğrultusunda beraber iş yapmak demek. Kısacası 2 grubun beraber iş yapması demek. Her hangi bir fark mı var? Ortak olsalar Dof üstün olmuyor, Takım olsalar Dof üstün oluyor mu çıkıyor bundan?

Bunun dışında zaten Dof'un orada ki ''team up'' kelimesi Dof'un onunla beraber aynı şartlarda çalışmak istemesi anlamına gelerek çiziliyor. Çünkü peşine Crocodile ''Kendini benimle aynı seviyede tutman ne büyük küstahlık. Demek istediğin şey adamın olmama izin ver olsa gerek'' diye cevap veriyor Dof'a ''Dof'un cevabı ise ''Mantıklı bir adam olduğunu düşünmüştüm'' oluyor. Crocodile da ''Mantıklı biri olsam burada olur muydum'' diyor.

Kısacası Dof bildiğin ortaklık teklif ediyor Croc da onun teklifini reddediyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık