Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Vanishing Time: A Boy Who Returned

Bu aralar Kore sinemasına sardım. Yine yaratıcı konusu olan bir film çekmişler. Tavsiye edilir.
 
Salinui chueok (Cinayet Günlüğü) normal bir polisiye film imdb puanının 8'in üstünde olmasına şaşırdım açıkçası. Tahminimce tüm Koreliler 10 verip verip durmuş.
 
Persona Ingmar Bergman'ın en iyi filmi bence bu. Yedinci Mühür çok daha çarpıcı olsa da bu daha iyi film. Bu kadar kısa zamanda bu kadar iyi iş çıkarmak.
 
Hadi mesaj yazmışken yine yazayım. Jurassic Park güzel film. Alien 2'den aldığım hazzın aynısını aldım denebilir. Keşke kadın ve çocuk oyuncu seçimleri de daha iyi olabilseymiş. Bir de 10000 volt elektrik yiyrn veledi zinanın nasıl hayata döndüğü de muamma. Kurbağa dna'sı muhabbeti de pek ilgi çekiciydi benim açımdan. Neyse 7.8 derim bu film için.
 
Avengers: Infinity War



Klasik bir Marvel filminde öteye gidemedi benim için.
8.6'lık bir şey kesinlikle yok.
Kendi türünün muhteşem bir örneği falan da sayılmaz.
Popüler kültürün ani abartışı olarak ilk çıktığında listelerde başa zorlamış Thor Ragnarok nasıl şuan 7.9 falansa, hadi bu da 8.0 olsun.
8.6 nere, bu film nere.
İyi ki para mara vermemişim şunu izlemeye.
Yalnız Ragnarok için yapılan tek hazırlık Hulk'un bayadır ortada görülmemesi. Ancak Infinity War için büyük hazırlık var. Marvel 10 yıldır Thanos karakteri için hazırlık yapıyor. Puanı o yüzden bu kadar yüksek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık