Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'nun Felaketleri Jack, Quenn ve King

Aklınıza yattı mı?

  • Yattı

    Kullanılan: 45 81.8%
  • Yatmadı

    Kullanılan: 10 18.2%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Jack, inu ve neko ile dovusunde haki kullandi mi? Kullanmadi diye hatırlıyorum, buna ragmen jack hakkinda birsey gosterilmedi dedigimizde 'olur mu ya' tepkisi vermeleri cok garip. Suan gosterilen jackin buyuk bir balon oldugudur. adamin tek basarisi yok, odulunun büyük olmasi, buyuk ihtimallede kendinden gucsuzleri acimasizca ve amacsizca katlettiginden dolayidir. minklerle olan savasini bile kazanmayip ezik gibi zehire basvuruyor, yahu adam bildigin hortumuyla dim direk daldi herkese, ayriyeten baska bir guc gosterisi yaptida biz mi gormedik? Cracker denen adami nami olmasa luffy alirdi ama biraz daha zorlanirdi. nami isleri biraz daha kolaylastirdi.
Peki...
 
Cracker 3. adam.Jack'te çok çok yüksek ihtimalle Kaido'nun 3 numarası ama Cracker Jack'e rakip olamıyormuş.İlginç...Oda Jack'i yonko olarak tasarlıcakmışta yanlışlıkla komutan yapmış heralde.
Yahu fandaş.Şimdi Krakerin 5 gün boyunca hiç dinlenmeden İnu ve Nekoya karşı savaştırıp bir adım bile geri basmadan,baskınlığını kaybetmeden savaşıp sonra kurtarma operasyonu var diye gidip 2 amiralin olduğu gemiye kafa atıp iki gemi batırarak oradan sağ çıkıp sonra tekrar Zoua gelebileceğini düşünüyorsan Jack üçüncü adamdır diyebilirsin.Luffy bile açık açık bu kadar güçlü adam niye Kaidonun adamı diye şaşırıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık