Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda’nın haki konusunu serinin en başından itibaren düşündüğü ortada ama bence kendisi de olayı tam anlamıyla kendi kafasında oturtabilmiş değil. Haki mevzusu öyle ya da böyle biraz oturmuş vaziyette ve öyle devam ediyor. Oda bence haki konusunu biraz gelişine bıraktı. Demek istediğim örneğin 5 yıl önce aklında yoktu muhtemelen gözlem Hakisini geliştirerek geleceği görme konusu. Bu Katakuri’yi tasarlarken ortaya çıkmış bir fikirdi.

Belkide zamanla silahlanmayı geliştirerek Barto misali kendine Kalkan yapmak gibi, veya ok misali sadece hakinin enerjisinden oluşan oklarla saldıran, bu tarz özellikleri olan karakterler çıkacak?

Kısacası Oda haki konusunu tasarladığı yeni yeni karakterler ile geliştirmeye devam edecektir.
 
Mr. 5 sadece kendi vücut parçalarını ve vücudundan kopardığı parçaları patlatabiliyordu sanırım bu yüzden Gladius' un meyvesi daha kullanışlı gibi.
Gladius temel de canlı olmayan varlıkları şişirip patlatabilen biri. Diğer tarafa bakacak olursan üflediği nefesin bile patlayıcı olduğu bir Mr. 5 var.
 
Gokuyu biliyorum, işin esprisi Lufynin tek dalmaması.

Klasik Luffy işte.
Evet doğru :) Konudan bağımsız, OP Evreninin başka fantastik Evrenlere kıyasla güçsüz kaldığı aşikar. Spiderman gelse sırf zekasıyla Marineford savaşında milleti patates etmesi çok kısa sürer. Gerçi Marvel’da da aynı işlevi görüyor.

Not: filmlerden değil de çizgi romanlardan takip ediyorum Spidey ‘i.

Not 2: Veya Wolverin, Mihawk ve Zoro’ya Karşı 2 vs 1 atsa kazanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık