Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Adayı ikiye bölecek kadar yüksek miktarda bir kuvvet ortaya çıkıyor, sen ne alaka diyorsun. BM'nin vuruşlarını Chopper karşılıyor, tamam Chopper gelişmiş koskoca gemi ile dağ arasına girip gemiyi kurtarabiliyor ama deprem seviyesinde bir vuruşla pert olur. BM'nin fiziksel gücü ve dayanıklılığı iyi güzel ama depremli Karasakal karşısında fayda etmez, depremli Karasakal'a fiziksel olarak Kaido belki kafa tutar diğerlerine şans vermiyorum. Akainu ölmedi ama dövüşe devam edemedi yerin altında saklandı, sadece 2 vuruşla oldu bu. Karasakal zaten depremsizken çok kuvvetli ve Jinbe'den sağlam vurabiliyor ki Ace'i yenmiş, üstüne depremi eklediğin vakit gücü onlarca kez katlanıyor.
Adayı ikiye bölmedi büyük bir yarık açtığı dogrudur. Burda Chopper karşıladı filan diyeceksen konuşmanın anlamı da yok zira o bölümler de olanlar çok farklı durumlar. Ben depremli Karasakal'ın güçüne bişey demiyorum anlatmak istdeğim nokta yakın mesefa de Bm'den kan alır ama kendisi de ölür savunması çok düşük çünkü. Ayrıca deprem yumruğunun en az etkileyeği 2 kişiden birisi Bm. Ace'i yendi gibi örnek de denir ya Ace kim şu anki Luffy tek atar ona. Jimbe diyosun ben de Yonko diyorum.
 
Sen üslubuna bir dikkat etsene, bilmem kaç defa banlanıp gelmiş bir üyesin hala aynısın.
Başka argümanlarla gelin artık yahu :( İstersem 88 kere banlanır, yönetim müsaade ederse geri dönerim. Sana ne ?

Ek olarak git önce kendi yazdığını bir gör, ondan sonra diyeceğini de. Kendin zeka seviyem ile ilgili ileri geri konuşmuş bir de acemice algı yapmaya çalışmışsın. Bu kafada olduğunu bilsem hiç alıntılamazdım bile. Son olsun. Hadi :byee:
 
Korsanların zirve ismi roger ile wb(genç) zamanının en iyi korsanları, birisi dünyanın en güçlü adamı diğeri korsan kral daha ötesi var mı ama denizciler de böyle bir tanımlama gördük mü şimdiye kadar ? Hükümet tarafında amirallerden daha güçlü kişilerin olduğunu düşünürsek, hükümetin en büyük gücü denizci amiralleri değildir. Hükümet tarafında amiral üstü bir güç gördüğümüzde dünyada ki dengeyi kim nötrleyecek, korsanlar ve dünya hükümetinin güçleri arasında bir denge var bence ve bu dengede amiraller güçlü bir unsur olsa da en tepedeki isimler olmadığı için korsanların zirve isimleri aynı anda iki amirali alma ihtimali alamama ihtimalinden fazladır.
 
Görünürde Linlin bunu becerebilir gibi gözükse de 2 amirali yenebileceğini sanmıyorum. Büyük mücadele verebilir ve savunmasından ötürü uzun süre dayanabilir lakin amiraller tek saldırıda devrilecek insan değiller. Hem birine saldır hem ötekine karşı kendini koru, amirale karşı mümkün olacağını sanmıyorum. Özellikle meyve uyanmasından sonra hiç mümkün olamayacak bir şeydir ancak ardı ardına gelecek olsalar 2 amirali Linlin afiyetle yer.

Bunu başarabilecek belki tek kişi, potansiyeli için doğru düşünüyorsam Marshall D. Teach'tir.
1)Ace'e attığı yumruk sonrası Ace dizlerinin üstüne kapandı. Ace öyle ya da böyle bir tümen komutanıdır. Seride bir yumrukta tümen komutanını bu hale getirebilecek fazla insan yoktur.
2)Shanks'i meyvesiz zamanında yaralamayı başardı. Şu an yonko olan Shanks, bu konumu hakisiyle kazanmış biri ve bu kişi yaşına yakın birisi tarafından bu yarayı aldıysa bu, o kişinin haki potansiyelin yüksek olduğunun göstergesidir, benim için(Eğitim kısmını dışarıda bırakırsak ki eğitim alan biri varsa o da Shanks'tir).
Üstteki ikisinden yola çıkarsam Teach sadece hakide Yonko-amiral olabilecek düzeydedir. Buna depremi eklediğimizde en güçlü Yonko, karanlığı eklediğimizdeyse var olan her konumdan farklı bir kategoriye giriyor. Yenerse Teach yener.
Beyazbıyık'ın gemisindeyken gelişimi yavaşlamış olabilir lakin şu an toparlamıştır. Bu adamdaki özgüven boşuna yok.
 
Başka argümanlarla gelin artık yahu :( İstersem 88 kere banlanır, yönetim müsaade ederse geri dönerim. Sana ne ?

Ek olarak git önce kendi yazdığını bir gör, ondan sonra diyeceğini de. Kendin zeka seviyem ile ilgili ileri geri konuşmuş bir de acemice algı yapmaya çalışmışsın. Bu kafada olduğunu bilsem hiç alıntılamazdım bile. Son olsun. Hadi :byee:
88 defa banlandıktan sonra hala yönetime beni foruma alın diye yalvaracak kadar yüzsüz olurum istesem diyorsun yani? :D

Hala aynı argüman diyon da, niye demeyelim? Noldu geçmiş mi değişti? Sen bu forumda daha önce birden fazla kez ban yemiş, başka forumlarda burası hakkında "İşte şöyle göstereceğim günlerini, böyle ağlatacağım onları" diyip sonra yönetime "Bir daha yapmayacağın ağabey, tövbe" diyip bütün üyelerden gizli ortalıkta sezercik gibi dolanmadın mı?

Belli bir süredir süresiz ban yemeden kalınca yine kendini forumun dayısı sanmaya başlamışsın.

Ayrıca ben senin terbiyesizliğine yazdım ilk cevabımı. Kendin gelmişsin kesin bilgi mi diye soruyorsun aklınca. Sonra çık ciddisin diyorsun, yav sen yonko sağ kolu rahatlıkla bir amirali almalıdır diyen adamdın bazı üyeler "ohaaaaaa" demese geri viteste yapmazdın. La sen benim istesem forumu trollemek için sallayacağım şeyleri ciddi ciddi savunan adamsın. :agla: Niye almayayım ciddiye? :fool: Dedim gene amiral gömesi tuttu bunun. xD

@OverLord hiç sana özelden açıklamasına gerek yok, çocuk dediği benim. Tartıştığı insanlara karşı kendini haklı gösterme taktiği bu çünkü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık