Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    466
E bizim yosun kafa thriller barktan beri hileyle geçiniyomuş :D
Hakkaten öyle ama, hatta Shiryuunun Shuusuiyi çalacağını düşünüyorum ben ve tilkiyide öldürecek büyük ihtimal. Zoroyla Shiryuu Odenle çok ortak noktaları olan karakterler. Shiryuu yağmur ejderi demek ve kılıcının ismi şimşek fırtınası, Shuusui sonbahar yağmuru demek. Shuusuiyi alan Shiryuu Raiuyla birlikte Oden nitouryu gibi bir kılıç stili kullanabilir. Zoronun bu arc sonu alacağı Nidai Kitetsu Raiuya Enmada Shuusuiye karşılık gelecek. Burda aradaki fark Zoronun kılıca kendini teslim etmemsi ve Wadonun yardımıyla iki kılıcıda kontrol etmesi olacak bence. :good:
 
Mihawk o sahnede milimetrik operasyon yapıyor. Öldürmeyecek ama süründürecek şekilde kesiyor Zoro'yu. Ölmeyeceğinden emin derdi öldürmek olsa serçe parmağıyla dahi öldürebilirdi Zoro'yu. Tabi Zoro ağır yaralanmasına rağmen o haliyle dahi iyi dövüşmüştür o ayrı konu
Mihawk mı daha iyi cerrah yoksa Law mı ? @Ölüm Cerrahı gör bunları Dattebayo süper yakalamış Mihawk seninkinden daha iyi bir cerrah. :D
 
Ağızlarının paylarını versene reis kaleminle. banlamak ne öyle yakışıyor mu? Zorocular dergahımıza ban atarak adam toplayamayız onlara gerçekleri göstermek lazım.
Uğraşamammmm.

10 tane Zoro fanını ayırırsak tam olarak 3084 kişi.:hhh::hhh:
En son böyle olacak sanırım Mw :)


benim dediğim ciddiye alındıysa üzülürüm :D
Yok sana demedim.

Şöyle bir şey olacak.
:cool:
 
Olm bi kısmınız kılıç güç arttırmaz kullanıcı saldırıyı yapan diyor diğer kısmınız kılıç Zoroya p-up verdi diyor. En azından Sanji tarafçılarının hepsi suitin fazlasıyla güç verdiğini kabul ediyo. Siz daha enmanın ne olduğunu kesinleştirmemişsiniz. Bu Zoroya güç mü veriyo, Zorodaki gücü mü açığa çıkarıyo yoksa Hiyori Zoroyu kekleyip eski kılıcından daha güçsüzünü mü verdi?
İki kısmımız da haklı. Şimdiye kadarki kılıçların laneti Zoro'yu sınırlandırmıyordu yada önemsenecek bir efektleri yoktu ancak Enma kullanıcısını yüksek miktarda ryuo kullanmaya zorladığından, şimdiki savaşlarında Zoro bir yandan sürekli Enmanın lanetini bastırmaya ryuosunu/kendini kaybetmemeye çalışacak. Kaldıki Zoro iradesi ile ryuo vermeye başladığında kılıcın laneti p-up a dönüşecek.

Ayrıca Sanji tarafçılarının kabullenemeyecek bir şeyi yokki, beleş güce can kurban.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık