Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] WandaVision (2021)

Diziyi Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    41
Herkes birçok teori yazdı, önüme düşeni de okudum ama hype kasmadım şu olacak bu olacak diye. Her yeni bölümde, bölümün akışına bıraktım ve herhangi beklenti olmadan izleyip bitirdim. Başından sonuna kadar muhteşem bir yapımdı, final bölümü de bence dizinin en iyisiydi.
 
Bu dizi bitti arkadaşlar.19 martta yeni mini seri başlayacak.The Falcon and the Winter Soldier.Ondan sonrada Loki.
 
Birebir olarak Game of Thrones'te yaşadığım olayı yaşadım.Final sezonuna kadar 50 tane teori yazılmıştı ''acaba hangisi doğru ? Oha bu teori de iyiymiş'' dedim final sezonu en kötü teoriden bile kötüydü.Wandavision'da da en başından beri bir dünya teori üretildi ''X-men evrenine mi bağlanacak'' ''Dr.Strange Multıverse filmine mi bağlanacak'' ''Magneto mu gelecek,Dr.Strange kesin gelir,bence Professor X gelecek'' derken karşımıza çıkan final bölümüne bak.Bu bütçeyle ne kadar rezalet bir final yapılabilirse o kadar rezalet bir final yapmışlar.Rezalet bir final yapmak için hiçbir masraftan kaçınmamışlar.Tamamen zaman kaybı...
 
Genel anlamda tatmin edici bir final bölümüydü ama günün sonunda iki karakterle ilgili anlamlı bir noktaya ulaşamadık.

Birincisi Ralph (Pietro), rolü için Evan Peters'ın oynatılmasının izleyicileri en başta heyecanlandırmanın ötesinde bir anlamının olmadığını gördük. Kandırıldık bile diyebiliriz bence.
İkinci olarak da Monica Rambeau inanılmaz gereksiz bir karakter olarak girip öyle de çıktı. Ne bir karakter gelişimi ne de oynadığı kilit bir rol izledik.
Bu arada Agatha'nın ileride Wanda'nın öğretmeni olması için kapının açık bırakılması hoşuma gitti.

Bir Daredevil değil :D

Şunu da ekleyeyim, çok dizi izleyen biri değilim ama hafta hafta çıkan bir diziyi takip etmek, bir anda tüm sezonun önümüze sunulduğu Netflix yönteminden çok daha keyifli geldi bana.
 
Son düzenleme:
İzleyicilerin beklentisi bir yana bence de güzel bir final bölümü oldu, en azından dizi kendi içerisinde tutarlıydı. Anlatmak istediğini anlattı. Wanda'nın, Scarlet Witch olma yolculuğunu bence güzel işlediler. Wanda dışında, sadece Agatha, çocuklar ve Vision'ın geri dönme ihtimaline sevindim. :/ Çocuklar ve Agatha üzerinden bir sezon daha dizi gelebilir, hoş da olur.

Hoşuma gitmeyen iki kısım var. İlki Quicksilver olayı... Fox evreninde Deadpool'u oynayan Ryan Reynolds'ı ayrı tutarsak, belki de en sevilen karakter ve oyuncuyu bu şekilde kullanmak; büyük çapsızlık ve dolandırıcılıktır. Iron Man'ın üçüncü filmindeki Mandarin olayından hiçbir farkı yok. Neyse, ben yine de Dr. Strange filminde bir şekilde Fox evrenindeki Quicksilver'a bağlanacağına inanıyorum. Agatha, Wanda'ya ne yaptığının farkında değilsin diyordu.

Ki Mcu'da da Deadpool'u, Ryan Reynolds'ın oynacağını biliyoruz. Fox evrenindeki Mutantların bazılarını kullanırlar.

Diğeri ise Monica karakteri oldu. Her sahnesi aşırı zorlama bir karakter. Hele o kurşun durdurma sahnesi ne kadar ucuzdu, tiksindim. :/
 
Son düzenleme:
Hafta hafta dizi takip etmeyi gerçekten özlemişim çok uzun zaman olmuşu bu şekilde bir diziyi takip edeli. Genel anlamda güzeldi ancak bir sürü yalanla son bölüme beklenti yaratmalari çok sinir bozucu oldu benim için.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık