Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Tensei Shitara Slime datta ken

TENSEİ SHİTARA SLIME DATTA KEN


Konusu;Kendi dünyasında bir gün yolda yürürken bir hırsiz tarafından bıçaklanarak öldü.Gözlerini karanlığa kapattı bir son olacağını düşünerek.Fakat gözleri açma fırsatı ona ikinci kez verildi bu kez daha kısa ve farklı bir dunyada .Şimdi savunmasız ve bilgisiz halde bu yeni dünyada dolanıyor .Fakat ona yardımcı olan biri var o da gizemli bilge Slimenin zihninde daima cevapları saklayan bir bilge .Bu bilge bu diyara dair tüm gizemli gücleri slimenin ayağına sunuyor .Bir lütufla tekrar doğdu .Cinsiyeti yok 😯
Tür:İsekai
Güncel 2. Sezon 24 bölüm.( 2021)

Ana karakter;Slime

Bazı ırklar
Goblin
Ork


Majin

 
Son düzenleme:
Slime iyidir. Son 2-3 bölümü haric iyiydi. 2.sezon daha iyi şeyler olacağa benziyor. Sarıyor izleyebilirsiniz.
 
Bitiren yokmu ilk bölümü yav .Veldora fanı olarak üşüdüm burda.Gerçi yanımda ifrit var yohohohoho :oleyo:
İzleyeli çok oluyor. Yeni bir şeyler denemeye çalışmışlar ama olmamış bence. Seriyi tavsiye bile etmem. Seriye vereceğiniz zamana diablo2'de bir adet frenzy/barbarian kasın daha fazla keyif verir.
 
Torchlıght seviyom ben ya.Diablo 3 denedim çok ağır geldi .Valla daha seri kendi içinde karakutu hala .Daha başlamadı .Veldora özgür kalsın,diablo ortaya çıksın, Şeytan kralları savaşsın,Küçük kızın içindeki ruh kim ortaya çıksın o zaman düşünücem.
Torchlight çok renkli geldi. Oynayamadım. Diablo 3 zaten çöp oğlu çöp:mad:
Seri diğer onlarca iseaki serisinden biraz daha farklı başladı ama ne bileyim sarmadı bir türlü. Ha yeni sezonu da izleyeceğim muhtemelen. İşsizlikten olacak ama:)
 
Sütten ağzı yana yoğurdu üfleyerek yermiş. Sao bizi yaktı bizi bi bi daha da isekainin yanından geçmem. Diyorsun tamam fikir ilginç sonra hentaiye dönüyor
SAO dan ağzı yanmış biri olarak enfavori isekai animem diyebilirim. Bunu konosuba, overlord ve pek çok isekai manga okumuş biri olarak söylüyorum.
 
Tavsiye ederim, güzel bir anime. Ancak ana karakter insanı çok kanser ediyor, sıfır ego. İnsan biraz "birazcık" ego verir karaktere. Tamam sıfır egolu mc tasarlıyorsun bunda problem yok. Ama ego vermeyeceksen (biraz bile) neden güçlü yapıyorsun o zaman ?
 
2.sezon ilk 12 bölümle final yaptı .Beş bölüm pek bişey olmadı sonra aksiyon başladı Slime sov yaptı boş vakti olan varsa tavsiye ederim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık