Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sengoku'nun Beyazsakal Hakkındaki İddiası

Sengoku'nun İddiası Abartı Olabilir Mi?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Yıkım odaklı bir meyve yediği için babalık Sengoku gücünü abartmış orda yıkıcılığına atıfta bulunduğunu düşünüyorum.
 
Sengoku değil,Oda abartmış.Biraz aşırıya kaçmış.Mesela Wb depremlerinin ne kadar büyük olduğunu hesaplamak gerek ki bununla ilgili bir bilgi yok.Mesele benim bildiğim 32 büyüklüğündeki bir deprem tüm dünyayı sarsabilir.Bundan daha büyük bir güç açığa çıkarabilir mi? Hayır.Hayatının en güçlü depremlerinden birinde bile Akainu felç dahi kalmadı.

Ha eğer fay hatlarını oynatırsa mesele büyük
 
O meyveyle dünyayı ancak dünyanın yok olmasına sebebiyet verecek kadar büyük depremleri tetikleyerek yok edersin. O da şans işi ya da doğru noktaya abanması lazım falan. Prime haliyle dahi sıka sıka ilerlese OP dünyası ayakta kalır gene, o kadar muhabbet oldu MF bile çökmedi anasını satayım.
 
Son düzenleme:
daha öncede yazmıştım, adamın dünyanın en güçlüsü olmasının sebebi dünyayı alt üst edebilecek kadar güçlü olması.

1vs1'lerde meyvesinin tüm gücünü kullanmıyor çünkü herkese zarar verme durumu var. ayrıca çevreye verdiği zarar çok fazla olsa da, insana zarar verme özelliği, magma'ya göre, o kadar yüksek değil gibi.

mf'de kurtarmak istediği ace olmadığını düşünelim. mf'yi uzaklardan amirallerle beraber okyanusun dibine gönderebilirdi.
 
Önümüzde Sabo örneği varken mecazi anlamda kullanıldığını ya da arkası boş olduğunu sanmıyorum. Gördüklerimiz üzerinden bir kanıya varmaya çalışıyorsunuz ama hesaba katmadığınız bazı şeyler var. Dünyayı yok edebilecek güçte olan adamın MF'deki duvarları yıkamadığını eleştirmiş bir arkadaşımız. Cevabı çok basit, aile. Sallıyorum, dünyayı yok etmesi için uygulaması gereken kuvvet 1000 olsun, o duvarlara 100 gücünde vurduğunu ve gücünü biraz arttırarak denemesi halinde başta kairoseki kelepçeleriyle idam sehpasında olan Ace dahil kendi adamlarının da canı tehlikeye girmesi mümkündü. Marineford arcını tam anlamıyla işleyemedi Oda, biraz sönük kaldı evet ama Beyazsakal'ı kısıtlayan bir çok şeyin olduğu, - handikaplı başladığı yer de şu çıkarımları yapmak pek mantıklı değil. (en azından benim için .d )

Sabo konusuna gelecek olursak.

Sabo'nun da dediği gibi her şeyin bir merkezi/çekirdeği vardır. Beyazsakal elindeki güç ile dünyayı yok etmek isteseydi bunun fiziğini ve matematiğini doğru şekilde kullanarak kolaylıkla yapabilirdi. Deprem meyvesi ile One Piece dünyasının çekirdeğini yok etmesi yeterli olurdu zanlımca.

Uzun lafın kısası Beyazsakal dünyayı yok edebilecek "şeytan meyvesi" ne sahipti. Kendisi doğa ve insan düşmanı biri olmadığı için bu tezi ispatlayacak herhangi bir hareketi yok adamın. Bunlar benim şahsi düşüncelerim .d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık