Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Charlotte Cracker

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    221
Eski yorumlarda Cracker meyvesinden ibaret denilmişti bu adam G4 Luffyi kesiyordu az sabırsız olmasa Luffyi indirmişti. Sanjiinin tek avantajı g4 gibi süreli değil gücü Suitde sağlam power up fakat Jacki dövüş içinde güçlenip yeneceğini varsayarsak Crackerı hala yenemez
 
Sanji Cracker'ın bedenine ulaşamadan Suitin pili biter :D
Cracker'ın dövüş IQ'su zayıf değil, sabrı tükenmese Luffy'yle daha saatlerce kapışabilirdi. Tamamen defansa geçse kendini bisküvilerle saatlerce koruyabilir. Sanji yenemez.
Sanji hamamda belki günlerce antrenan yapmıştır, dayanıklılıkta peti böre yenilmez. :good:
 
Sanji şu aralar mangada gömülüyor da forumda da gömülmesinin sebebi bu tür konular bence :D Cracker gücünü ispatlamış biriyken sanjinin güncel gücünü daha net görmedik. Bu vs konularının açıldığı tarihde yorumlandığını hiç görmedim zaten hep gelecekte olacağı seviyeye bakılarak "kesin alır" gözüyle bakılıyor. Şuan olası bir sanji vs cracker savaşında sanji görünmezliği kaçmak için kullanır.
 
Sanji'nin kostümlü tekmeleri ne kadar güçlü bilemem fakat Cracker'ın hakisi G4 Luffy'i kesebiliyordu, bence ne şimdi ne de arc sonu Sanji o seviyeye gelebilir. Sanji şu an Jack'i yenecektir fakat Jack aşırı yıprandı. Adam bir savaştan çıktı, Sanji ise Kara Maria'nın birazcık işkencesine katlandı. Yani bir zahmet yensin fakat Sanji ne Jack'in ne de Cracker'ın temiz hallerini yenemez. Hatta Cracker'ın gerçek bedenini de göremez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık