Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Roronoa Zoro - Dayanıklılık

Üye silindi 1004

Top olmaktan iyidir.:D Karizma sevicilerin de Dragon gibi at hırsızının fanı olmaları bir garip.:D
Luffy kames topa dönüşüyor nasıl daha iyi? Uçunca ne oldu sanki? Sonra kaslı kıllı bir erkek tarafından Dof öldürmesin diye kaçırıldı.
 
Kaptanı defalarca aldı sağ kolu da alsın ne olacak yahu ;)



13 yıldan beri ciddi dövüşünün olmaması Zoro'nun değerinden azaltmaz. Aksine ciddi bir Zoro dövüşü Half-Life 3 gibidir bir gün gelecek ama kim bilir... Geldiği zaman tüm Luffy dövüşlerini gölgede bırakacak mı? Bırakacak.
Onu bunu bilmem de, lucci vs luffy kadarı bir daha zor gelir bence.
 
Ana karakter sevici olup garantiye yatmaktan iyidir. Luffy en son zeki falan da diyordun. Ben en azından malımı kabul ediyorum. Kendisi tipsiz.
Ana karakterin babasını seviyon la ondan daha garantisi mi var? :D Oda'nın ana karakterine acımadığı da ortada iken biz garantici oluyoz.:D Dragon'un at hırsızı olduğu zaten su götürmez bir şey.:D Onunla g4'ü sevip sevmemeni bir kefeye mi koyacaz.:D Bana göre g4'te baya korkunç oluyor beğeniyorum açıkcası.:D

Luffy zeki ama aptal.:D
 

Üye silindi 1004

Bir başkasının topu olmuştu la Zoro orada.:D Luffy nerde top oluyor? :D Sadece top mu seker? :D
Zoro bir başkasının topu olduysa, Luffy adamın kucağında ne oldu? Luffy kames topun en önde gideni Dof'la dövüşmeye başlamadan önce G4'a geçtiğinde olduğun yerde sekmiyor mu? Sektireni olmadan seken top Luffy.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık