Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ubisoft Forward’da tanıtılan
3 oyuna iyice bir göz gezdirdim hem üzülüp hem sevindim.

Ac Valhalla: Üzülmemin sebebidir kendileri.
Doğru fikirle baya yanlış yöne gitmişler.
Odyssey’in dövüş mekaniklerini alıp hafif bilemişler sadece.
Witcher’in haritasını almışlar ama Assassins Creed desen değil, farkındalık yaratabilecek bir oyun desen o da değil. Yine saatlerce 2008’den kalma mimiksiz karakterlerin atını bulmaya çalışıp ve saatlerce aynı şeyleri yapacağız anlaşılan.
Bari “Assassins Creed” adını salsaymışsınız oyunu “Valhalla“ adı altında çıkartsaymışsınız keşke de düzgün parkurlu bol suikastlı bir Ac çıkarıp milletin gönlünü almaya çalışsaydınız. Tabi adı Ac olmazsa oyun satamaz korkusu var maalesef.

Millet oyunla Ac Origins 2. DLC’si diye dalga geçiyor serinin düştüğü duruma bak.

Eskiden karakterlerin acayip bir derinliği de vardı, oyun bitse bile etkisinde kalıyorduk şimdi ise karakterin önemi yokmuş gibi oyunun ortasında cinsiyet değiştirebiliyoruz anasını satayım (sakinim).

Far Cry 6: Bu da çok doğru bir fikir.
Kartel teması Far Cry tarzı bir oyuna çok iyi gider. Benim gibi Breaking Bad hayranlarını da heyecanlandırmayı başardılar. Oyun içini göstermedikleri için fazla bir şey diyemeyeceğim.

Watch Dogs Legion: Watch Dogs 1‘i oynamıştım ama açıkçası sonlarında doğru sıkılmıştım hani düşünce güzel ama bayıyordu bir zaman sonra.
İkinci oyunu oynamadım aynıydı diye.

Fakat Legion’da çok güzel bir değişikliğe gitmişler ve açıkçası baya ilgimi çekti. Özgürlük üstüne özgürlük tanımışlar oyunculara. Yani her tarz oyuncuya hitap etmeye çalışmışlar. Oynar mıyım bilmiyorum ama ilgimi çekti.

Fazit: Ac Valhalla konum olarak eski İngiltere’yi alırken Watch Dogs Legion ise modern İngiltere’yi almış.
Ac Valhalla’nın zaman dilimi olarak Ac Odyssey ve Ac 1 arasında geçmesi beni ilerki oyunlar için bir nevi umutlandırıyor artık eski Ac oyunlarını özledim ve saatlerce dağ, taş, ağaca tırmanmaktan bıktım.
Nerde kaldı o eski kiremit evler:/
Watch Dogs Legion ve Far Cry 6 umut vadeden oyunlar ama izlenim ve Gameplay’e bakarsak hepsini toplasan bende bir Ghost Of Tsushima etkisi yaratmadı.
 
Ghost Of Tsushima teste çıktı ve Gamestar’a göre ps4, dönemini en güzel Open world oyunlarından biri ile kapattığını belirtti.

TLOU2’yi bekletip Ghost Of Tsushima alacağım sanırım çünkü bu tarzda ve böyle bir atmosfere sahip oyunu uzun zamandır bekliyordum.
Nioh’a sırf bu yüzden başlamıştım ama beni kesmedi keza Sekiro’da tam isteğimi karşılayamadı.
Oyunu Sony’nin Japan Studios ile birlikte yapmışlar bir de Zoro’nun sesi tadından yenmez.
 
Ghost of tsushima’nın gameplay’i beklediğimden basit çıktı. Oynamadan yorum yapmayayım çünkü oynayanların becerememiş olma ihtimali de var ama son 1-2 gündür çıkan gameplay’ler hoşuma gitmedi. Tabi vuruş hissi falan fena değil. Haritası, atmosferi için zaten alınır. Ben de alacağım zaten kesin.

nioh’ta bile öyle doğaüstü görünen skiller yok o sarı barlarla yapılan skillere çok şaşırdım ben. Bu oyunun combatını “nioh’un daha gerçekçi hali” olarak düşünüyordum
stance’ler de 2 taneymiş. İsimleri stone ve water. Biri “samurai” diğeri “ghost” oynanışı. Farkı da şu:

samurai duruşunda iki elle tutuyor kılıcı. Ghost’ta ise tek elle tutuyor ve diğer eliyle bomba falan atabiliyor. Bu ghost duruşu daha onursuz sayılıyor ve o duruşla adamları öldürürseniz son 1-2 kişi korkudan dövüşemiyor.

40 saatte bitirince bırakırım göründüğü gibiyse. Umarım eline yeni alanlar becerememiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık