Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'e Başlama Hikayeniz Veya One Piece'te Gördüğünüz İlk Sahne

Ben de her ne hikmetse Arlong Park'ta Zoro'nun Haccin'i biçtiği sahne ile karşılaşmıştım. Sanji'nin tekmeleri ve o zamanlar tipinden çok gıcık kaptığım Usopp'un burnu ile karşılaştım. (Ama şuan bir çok kişinin aksine Usopp'u severim). 2016 da Kuzen'i Kıbrıs'ta ziyarete gittim ve bir hayli boş vaktim vardı. O 3 yıl boyunca bana Naruto'yu izletmeye çalışıyordu ama benim kafam her zaman bu serideydi. İsminin ne olduğunu Dragonball youtube özel bölümlerinden biliyordum ve başladım. Sürekli merak edişimden dolayı (Spoiler): Karizma karakterlerden A.. nin öldüğünün spoilerini yedim. Şuan günceldeyim.
 
Star`da görmüştüm. İlk hatırladığım sahne Luffy`nin Arlong karşısında ayağını betona sapladığı sahneyi sonra malum Arlong onu suya atmıştı. Aha bu öldü dedim. Sonra iple çekiyordum animeyi. Luffy sudan çıkıyordu Arlong suya atlayıp ``Köpekbalığı Dişler`` diyip ona saldırmaya çalışıyordu. O zamanlar bana Arlong bana dehşet güçlü gelmişti. Usopp bana çok itici gelmişti. Sonra bir daha tvde çıkmadı.

En son 2 sene once Eylül`de üniversite 2.sınıfa giderken dönemin başlarında bir anime filme denk geldim (Sen to Chihiro no Kamikakushi). Orijinal dilinde izlemistim. Bunlar niye böyle değişik kavga eder gibi konusuyor dedim. Sonra başka filmleri izledim. Japonca yavaş yavaş kulağıma güzel gelmeye başladı.

Sonra bir gün anime serilerine baktım. One Piece tekrardan denk geldim. Baktım bana biraz tanıdık geldi. Wikiasına baktım bayağı ağır spoiler yedim. Ace ve Shirohige`nin ölümü vs. Sonra tüm bölümlerini indirdim. Malum yurtta internet bedavaydı. Hergün 10-15 bölüm izleye izleye güncele yetiştim kısa sürede. Daha sonra mangasından devam ettim.
 
Star tv gördüm çogu arkadaş gibi ama öyle bölüm filan izleyemedim ara ara denk gelirse izliyorduk işte.
Sonra eve bilgisayar girdi ve ben de hemen van pise girişmedim tabii ki, kim takar o aralar van pisi veya sorun bakam adını bile biliyor muydum ? :/

Neyse hemen pokemon ve beyblad izlemeye başladım. Önce Beyblad izledim, Ama o ilk sezonun havasını hiç bir zaman yakalayamadı seri. Tv de izlerken de surat büküyordum yeni sezonlara bilgisayardan izlerken de aynı şekil ama nasıl bir etki yarattıysa bende yinede izledim.
Sonra Pokemon diye bir efsanemiz vardı ama Misty'nin seriden ayrılışı çok üzmüştü beni üstüne Brook da ayrılınca dedim yapacağınız işin ben :( Sonradan gelen hiç bir isim bu efsanelerin yerini tutmadı, tutamazdı da efsanelerdi be. Tabii Tracy fena değildi ama diğerleri hiç beğenmedim, aslında sonra pekte izlemedim, en sonunda bücür bir velet ve ablası gelince seriye Tracyden sonra bünye kaldıramaz oldu, tamam dedim bu kadar yeter.

Ve van pis geldim, o aralar tabii bir boşluktayım, pokemon ve bayblade eski güzel bölümlerine tekrar tekrar bakınıyordum ve efso bir görselle karşılaştım Luffy'nin g2 hali karşımdaydı '' la bu bebe şey değil mi'' derken bi atıldım bir daha bırakamadık.
Başladığım zamanlar van pisi izlemek nasıl bir eziyetti aslında tatlı bir uğraştı şimdi 720p dudak bükeriz ama ben 240p izledim la Water 7 arcını :D Abowww hatırladım da ne günlerdi be.
Fairy tail ve One piece ile ne günler geçirdim bilgisayarın karşısında; sınav mı var, salla sabah kalkıp çalışırız, dışarı mı çıkacaz maç mı yapacaz, salla hep yeniyoruz onları bu kezde bensiz kapışsınlar ah ulan ah :a:
 
1999 yılında sanırsam star tv de değişik çizimli bir çizgi dizi gördüm. ilk bölümde bile sanki daha önce seyretmişsin gibi bir his bırakan bir diziydi. to be continued çok havalı gelmişti .sanjinin ortaya çıktıgı zamanlarda 40 bölüm sonra aniden kaldırıldı. tabi o zamanlar internet aşırı lüx pc ler zenginlerin evinde oyun için kullanıldığından araştırıp bulma imkani yoktu. ama aklımın hep bir köşesinde duruyordu ve sene 2007 n95 ler n73 ler yeni cikmis telefonlarda klip izleme havasi var elemanin biri bir amv indirmiş sum41 in 88 şarkisi eşliğinde rob lucci vs luffy videosu . hemen youtube ta araştirmaya başladim ama isim aklima gelmiyor sonra ayni videoyu buldum yorumlarda one piece gördüm yazdim buldum lucci ,kakuyu gördüm şaşirdim çünkü zoan meyvelerini, tayfanin yeni üyelerini gördüm ve tekrardan alt yazili seyretmeye başladim .alt yazili birşey izlemeyi one piece ile ögrendim.bir kez daha yeniden sevdim her bölümünde sanki o evrenin içindeymişcesine sardi beni .bölümleri güncele gelince yorumlarda manga diye birsey gördüm sonra başladim mangaya yaklaşik 21 yillik one piece seruvenim böyle başladi...
 
2006 yılında üniversitedeyken ev arkadaşım bilgisayarından bir anime izliyordu o güne kadar hiç alakam olmamıştı ne izliyosun dedim naruto diye bir şey güzel sarıyor dedi canım sıkıldı biraz izledim izleyiş o izleyiş artık hergün 10 bölüm falan izleyerek gidiyorum neyse bir ay sonra gittim odasına dedim varmı böyle başka sarıyor dedim o an pc de bir anime izliyor buna başladım bugün dedi sağlam duruyor gel beraber başlayalım buna dedi az baktım korsan hikayesine falan benziyor devam ettik ilerleyen zamanda mangasına geçtim manga ileride ya animeden ilerde ne olacağını merak ediyorsun mangaya başlıyorsun sonra animeyi tamamen bıraktım zaten yıllardır mangadan devam ediyorum animede bazı önemli olayları nasıl yapmışlar diye merak edip bakıyorum sadece mesela MF savaşı ve ya Luffy vs Kata gibi sarıdırarak o da.
 
Nasıl başladığımı unuttum. Büyük ihtimalle Naruto'yu bitirdikten sonra uzun bir hikayeye geçmek isteyişimdendir diye tahmin ediyorum.
 
Küçükken kuzenimi izlerken görmüştüm. Sonrasında ben de bir bakayım dedim ama birkaç bölüm sonra bıraktım, sıkıldım. Yıllar sonra aniden aklıma gelip durmaya başladı, ben de internete One Piece yazdım. Yaklaşık üç ayda güncele geldim:fool:
 
İlk okul 2. Sınıftım galiba, Starda görmüştüm 'Hasır Şapkalı Çocuk' idi adı.Çok farklı çekici gelmişti hala eski bölümlerin çizimlerine bayılırım .Shanksın şapkasını verdiği sahneyi izlemiştim ilk.Buggy dövüşünü çok net hatırlıyordum şeytan tüyü diyorlardı meyvelere. Arlong park,baratie,lougtowndaki bar sahnesi hepsini starda izlediğimi hatırlıyorum.Yıllar sonra 2011 yıldıydı galiba bir arkadaşımın Luffynin 300 milyonluk aranıyor posterini faceden paylaştığını gördüm. Onla muhabbete girince hala devam ettiğini söyledi.Dershaneye gittiğim dönemde çıkışta internet kafeye gittim
youtubeden bir araştırmak istedim ve 2 video izlemiştim,
birincisi Kumanın tayfayı dağıttığı sahne
İkincisi Luffy Law Kid işbirliği .
Arkadaş bu sahneleri izleyince bir tribe girdim Luffy tayfasını kaybedip yeni adamlar mı aldı yanına diye kafada kurdum.
Sarışın Tekmeci, 3 kılıçlı yeşil kafa ,Sapan kullanan uzun burunlu çocuğu istiyordum .Yok yere tribe girmişim bizim mallar duruyormuş :oleyo:.
Üniversite sınavımından çıktığım gün pc kurdum facede Emre Ulusun One Piece Türkiye sayfasını buldum .Facebook internet yemiyordu ilk 28 bölümü Facede Emre Ulusun paylaştığı bölümlerden izledim internet bağlatınca türkanime kısa sürede güncele geldim sonra mangaya geçtim.
Not : Usoppun yalanları albümü sayesinde de korsanfanı keşfettim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık