Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz yerleri atlayıp hızlandırabilirler. Ama yinede uzun sürer tabî.
Şuanki tabloya göre başlaması 2022'yi bulacak gibi. Direk 2022'de başlasa bile ilk sezon 10 bölüm 1 seneyi de öyle geçerler. Yani Oda seriyi ne kadar yavaş işlerse işlesin dizinin 1. sezonundan sonra Wano kesinlikle bitmiş olacak. O zaman hem dizinin geleceği hakkında bir karar verilmiş olur hem de serinin dönüm noktasında olduğu için Oda da mangayı hızlandırabilir veya yavaşlatabilir. O andan itibaren Oda 4 sene de OP'u bitirmeye niyet etse toplamda 7 sene sonra OP bitmiş olur. Dizinin de OP'u kısaltıp 4 sezona sığdırmak için bir kemik senaryo garantisi olur. 1+3 sene de günümüze gelir finali de 1 sezonla yaparlar. Yani olmayacak bir şey yok. Her şey ilk sezonun yapacağı etkiye bağlı. Büyük ihtimalle ilk sezondan sonra her şey olduğu gibi devam eder : ))
 
Son düzenleme:
Vincent Cassel'dan Doflamingo, Sergi Lopez'den on numara Sakazuki olurdu ama bütçe yetmez.

Bol kalitesiz özel efektli, amatör oyunculu bir şey yapacaklar.




 
One Piece nasıl diziye uyarlanabilir ki? Seride normalde eğreti durmayan pek çok şey iş gerçek oyuncularla çekmeye geldiğinde çok eğreti durur.


En basitinden Luffy'nin dövüş tekniklerini bile uyarlaması sıkıntı. Ortam atmosfer falan zaten.... Bir de ciddiyet katmak adına tayfa içi samimiyet çok farklı işlenebilir ve tatmin edici olacağından da emin değilim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık