Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan VPN'le denemeye çok üşendim. Ztn Türk Anime'de var. Ben en iyisi oradan izliyim. :)
Bazı animeleri yeniden düzenliyo Netflix ama One Piece'i düzenlememiştir muhtemelen yoksa görürdük sağda solda ekran görüntüsü karşılaştırırdı millet

Bu arada olan animeleri https://www.tranimeizle.com/ den izlemeni tavsiye ederim. Donma problemi vs yaşamıyorum pc ne kadar yoğun olursa olsun. Genelde GPlus'dan izliyorum
 
Death Note gibi fantastik ögeler içerip de live actionı doğru düzgün yapılabilecek popüler serilerden birini bile ne hale soktular.OP bence yapılabilecek son eserlerden biri.Hiç bulaşmasalar daha iyi olur.Ne aksiyonunu ne mizahını ne de dramını tatmin edici bir şekilde aktarabileceklerini sanmıyorum.
 
Şu yapıtlar seri öldürmekte birebir. Avatar,Dragon Ball,Death Note gibi yapımlar çöpe dönüştüler bunlar sayesinde.

Neyse bu seri uzun bir seri. Kısaltılmış güzel bir animesi tekrar çekilir seri bitince. Fakat One Piecenin sıkıntısı bu değil cidden.

Serinin ilk bölümlerini inceleyen bir videoya denk geldim.Don Krieg zamanlarını falan. Karakterlerin işlenişi o kadar kaliteli ki ciddili hoş bölümlermiş. Nami,Sanji ve Zoroyu neden sevdiğimi hatırladım cidden. Oda seriyi muazzam genişletti fazla bir suçu yok aslında toparlaması çok zor bunları. Grrmde aynı sıkıntıya düştü.3. kitaptan sonra seri düşüşte. Farklı serilerde bu kaderi paylaşıyor. Evreni genişletip atmosfer korumak her yazarın yapabileceği birşey değil.
Sırf Grandline anlatımı bile o kadar dehşetli ki. Seride kimseyi bilmiyoruz. Grandlinea giden herkes ölüyor falan deniliyor. Zeff diye biri çıkıyor açlıktan kendi bacağını kesmiş falan. Sonra sağ kurtulan birini daha görüyoruz Don Krieg. East bluenun en güçlü korsanı. Filosu paramparça olmuş falan. Cidden hoş şeylerdi.
Sonrasında tayfa açılıyor denize Croco diye bir eleman var. Shichibukai diye bir oluşum varmış falan muazzam geliyor herşey. Üstüne Wb diye birisinin varlığını yonkoları ve Shanks hakkında birkaç şey öğreniyoruz.Büyülüyor seri ve cidden karakterin çok yolu olduğunu görüyoruz. Sonra Aokijinin Kumanın tayfayı dağıtmaları falan.


Sıkıntı şu şimdi.Yeni dünya cidden bambaşka bir yer. Fakat o ciddiyeti alamıyorm. Tamam eyvallah commanderlar çok hayvan falan,Yonkolar çok güçlü.Shichibukailerden bile iyiler ama o ciddiyet yok. Mesela şu ilk adaları gösterirken oh çektiğimi cidden hatırlıyorum. Her süpernova fena dayak yiyordu ada koşullarından. Seri biraz vıcıklaştı. Aynısı Dragonball Super içinde geçerli. Zyi izleyince derin bir felsefe var içinde onu hissedebiliyorsun fakat uzayınca gidiyor bunlar. Narutoda böyleydi, akatsuki bölümleri falan ne hoştu cidden.

Neyse offtopic oldum baya. Bu tarz olaylara karşıyım kısacası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık