Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki

Akainu'yu nasıl bilirsiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    335
Adam işini layığıyla yaptığı için eleştiriliyor üzücü. Potansiyel en büyük tehdit Luffy'i gözüne kestirmesi onun ne kadar ileri görüşlü zeki bir adam olduğunu gösterir. Coby meselesinde gerçek dünyadan örnek vericem. Stalingrad savaşında rus askerlerinin geri dönmesi yasak eğer dönerlerse vurulacaklardı. Bu şekilde kazandılar o cepheleri. Savaştan kaçan ve komutana herkesin içerisinde karşı gelen bir askerin hala donanmada olması saçmadır. Savaş vahşidir güzellik aranmaz. Donanmanın başında ki pasif Sengoku çok daha büyük zafer alacakken küçük zaferle yetindi.
Ohara olayıysa işte burası ahlaki değerlere giren hassas bir konu. Oradan kaçan Robin şuan dünya hükümetini yok edecek kadar tehlikeli ama bir sürü masum insan, bebekte öldü. Meşhur tren sorusu 100 kişi için 1 kişiyi görmezden gelir misiniz?
 
Serideki en merhametli ve de en adaletli denizci olmasına rağmen korsanlara yani masum insanlara denizlerde musallat olan haşerelere olan sert tutumu yüzünden haksızca eleştiriliyor. Olsun beyefendi filo amirali koltuğunda oturduğu sürece sessizce işini yapmaya bir "öf" bile demeden devam edecek.
 
Bu karaktere fanlar tarafından övgüler dizilmesi,yaptığı eylemlerin savunulması şahsıma göre ürkütücüdür,kaygı vericidir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık