Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kozuki Oden ve Kaido Arasındaki Güç Dengesi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    210
Oden'in kestiği Kaido ile bu bir değil yalnız. Üstüne yaralı adamdan tek yedi ışıklar kapandı.
Elbette ama her ne kadar bahanesi olmasa da korsanlar arasında ki dövüşün kopya momonun dikkatini dağıtmasıyla kaybetti Oden yoksa şimdiye Kaido diye birisi yoktu
Oden'in de yonkolardan altta kalır yanı yok diye düşünüyorum aslında (o zaman ki Kaido harbiden Kaido'muydu tartışılır tabi)
 
20 yılda aynı seviyede kalacağını sanmıyorum Kaido'nun. Şu an daha güçlü olması lazım o zaman ki Oden'den.
 
Oden ve Kaido dövüşünde hikaye gelişimini göz ardı edenler var. Odenin yenilmesi gerekirdi. Mangaka isteyseydi Kaido Odeni temiz bir vuruşla yere sererdi. Tartışmaya gerek kalmazdı. Oda neden bu yolu tercih etmedi. Bunu bi düşünmek gerek.



Kaido Odene vururken Oden ona bakmıyordu bile. Bu durumda nasıl Kaido Odenden daha güçlü denebilir. Aksine güçsüzki böyle bi durumdan istifade etme gereği duydu. Evet Oden istemeden olsada hata yapmış neticede dövüşü kaybetmiş.

Aslında bu da Kaido'nun daha güçlü olduğunun kanıtı. Psikolojik üstünlük kurmuş. Oden bakmadığı an darbe yediyse daha güçsüzdür. 2+2 eşittir 4.
 
20 sene önce Oden daha güçlü.Şimdi ise Kaido biraz daha öndedir muhtemelen ama bir denklik var zaten Kaido'nun kendisi bile şu an Oden'i dengi görüyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık