Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Nico Robin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 245 88.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 33 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Milletin buna çok bağlanamıyor olmasının sebebi tamamen kasıntı kabız bir karakter olmasından. Böyle insanlar etrafındakilerin yaşama sevincini sömürür. Yerlerde yuvarlanacağın nefesin kesilene kadar güleceğin bir muhabbet olmuştur geçerler kenara hafifçe gülerler böyle. Cinnet geçireceğin kadar sinirlenmişsindir bunlar bir köşede sakince kafasını önüne eğer falan. Samimi olun enerji olun artık Robin ve türevleri.

Benim kendisiyle bir problemim yok bu arada ama üzerine düşününce çok fazla bağlanamadığımı fark ettim. Halbuki bunun ön plana çıktığı arc fevkaladenin fevkindeydi, enteresan.
 
Son düzenleme:
Seri Robin'in hayatı üzerine olsaydı, kaçışından başlayıp taa devrimcilere katılmasına kadar; ve oradan yürüseydi hükümeti batırana kadar.. İzlerdim

P.s; sanki chopper her gün hayat kurtarıyor, usopp her gün yeni birşeyle karşımıza çıkıyormuş gibi robin'in her arc mvp olmasını beklemek saçma bence. O sadece Brook'a nasip olur şimdilik :rolleyes:
 
Son düzenleme:
Tayfadaki hemen herkesin yerini doldurabilecek en azından 10-15 kişi vardır, ama Robin'in yerini dolduracak en fazla 1-2 kişi bulunur. O da belki.
 
Açıkçası bu Robin'in olgun abla tavırlarını çok seviyorum. Tayfa kendi arasında gülüp eğlenip şamatalık yaparken kendisinin kenarda "ne güzel eğleniyor çocuklar" edasıyla sakince gülmesi falan çok hoş ve samimi geliyor.


Ayrıca istatiksel bilgi verelim, kendisi tayfada şimdiye kadar "Luffy korsanlar kralı olacak!!!111!!11" tepkisini vermeyen tek kişidir. Kendisinin soğuk bir karaktere sahip olduğunu ve duygularını dışa zar zor vurduğunu hesaba katacak olursak bu kadının böyle bir tepki verecek kadar gaza geleceği bir ortamın oluşması kolay değildir(illa zamanı gelecektir). Ama tayfa içinde muhtemelen Luffy'e en çok değer veren ve inananlardan birisi olduğunu düşünüyorum. Onlarca yıl iğrenç bir şekilde geçen hayattan sonra Luffy'nim kendisine kucak açması olsun, Will of D. Hakkında diğerlerine göre daha bilinçli olması olsun, bu düşüncemin oluşmasında etken.
 
1005. bölümde ilk defa gözüme güzel göründü oda robin i normalde mısırlı tarzında çizdiği için bana pek çekici gelmiyordu. Ayrıca bence sonunda robin e de uzun süre sonra az da olsa öne çıkma fırsatı sundu oda. Cp9 olayından sonra onu pek etkili bir halde görme fırsatımız olmadı. Bu bölümde tuzak olduğunu bilmesine rağmen sanjiye yardıma gelmesi onun tayfaya olan aidiyetinin kanıtı. Tayfadan herhangi birine birşey olsa belki luffy den bile fazla üzülecek tek kişi açıkçası bu arcta ben tayfadan birkaç kişinin ölümün kıyısına gelmesini bekliyorum. Böyle bir senaryo başta luffy olmak üzere robin sanji ve belki de zoronun power up almasına katkı sağlar çünkü şuan luffy ve zoro dışında tayfada bir üst seviyeye geçecek güç yokmuş hissiyatı alıyorum ki luffy ve zoro dan bile şüpheliyim. Onlardan sonra güç sıralamasında sanılanın aksine sanji değil de robin varmış gibi hissediyorum çünkü devrim ordusunda muhtemelen en elit savaşçılar tarafından eğitilme fırsatı bulmuştur. Ama oda final fightını canavar korsanlarına gönderme yapmak için monster trio vs monster pirate yaparsa da çok sasirmam çünkü önceki savaşlarından belli ki kid drake gibi isimler kaidonun rakibi olamıyorlar. Tamam aradan yıllar geçmiş olabilir ama bu sürede kid hapiste yardımcısı delirmiş drake ise kaido için göstermelikte olsa çalışmaya başlamıştı bu adamlar hangi fırsatta güçlenmekle uğraşacaklardı ki. Ondan dolayı son fightin monster trio ve onları destekleyen robin marco law gibi isimler tarafından kazanılacağını düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık