Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Konferans finali eşleşmeleri nasıl olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    20
Bu yaşta bunları yapan bir adam siyahi olsaydı Sports İllüstrate dergisine falan tahtın yeni sahibi diye kapak olurdu.GOAT olurmu olmaz mı bilmiyorum ama bir NBA efsanesi olacağı kesin tarihe tanıklık ediyoruz bir efsanenin yolculuğunun başlangıcını canlı izliyoruz.(Bu adam daha bir gün önce bileğini burktu ben geçen hafta bileğimi burktum hala ağrıyor üstüne tam basınca...)
 

Üye silindi 5781

Doncic'e helal olsun. Real Madrid'ten beri takip ederim , çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum ama NBA'de hiç bu seviyede bir performans göstereceğini düşünmemiştim.
 
Batıda ki 3 seri mükemmel gidiyor. Zaten sadece o 3 seriyi takip ediyorum diğerlerini izlerken içim sıkılıyor. Genellikle tekrarlarını izlediğim için biraz ilerletip sıkılıp bırakıyorum. Luka Magic mükemmel oynuyor ama Donovan Mitchell da müüükemmel oynuyor. Luka vs Mitchell görmeyi çok istiyorum harika bir kapışma olur. Kawhi şuanda bu ikisinden daha iyi oyuncu olabilir ama bunları izlemek kesinlikle Kawhi yı izlemekten çok daha zevkli.
 
Dallas 24 numarayı emekli ediyormuş. Ya Mark Cuban sen varya adamın dibisin, malum yerlerine beton yetmez. Bundan sonra bu kardeşin külliyen Dallas Mavericks sevdalısı olmuştur.
Tarafımızı belli etmiştik. Houston rockets da beni çok çezbetti bu sene. Lebron yaşlanmış, Ad zaten ılık topcu. Clippers ortalama oynuyor. Dallar, Houston neden olmasın. Doğuda da Brad stevens hocam hazırlıyor bişeyler hadi bakalım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık