Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Nami

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 130 79.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 34 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    164
Sizce bu ek bilgide bahsedilen - Nami'nin ilk tasarımında sol kolunun ve sağ ayağının mekanik olması ve silah olarak büyük bir balta kullanması düşünülmüştür.Böyle olsaydı karakter daha iyi olmaz mıydı oda sizce neden vazgeçmiştir.Seri de en etkileyici karakterlerden kendisi severim ama kibri çok fazla.
 
Şimdi bakınca Nami aslında 2 yıl önce bile sağlam yıldırım atıyormuş. Enel'in 30 milyon volt ataklarından sağlam olduğu kesin en azından. Enel 200 milyon volta kadar çıkıp DEVASA YILDIRIMLAR atabiliyordu Nami işte 30 milyondan büyük atıyor muhtemelen. Gan Fall'ı 20 milyon ile teklemişti, Wıper'a 30 milyon çaktı Wıper dayanmış ve ardından 30 milyon volttan daha güçlü olan '' El Thor '' yiyip yenilmişti. El thor sanırım 100 milyon volt vardır.

Neyse işte bizim Nami 2 yıl önce bile 30 milyon volt seviyesinden HİÇTE AŞAĞIDA OLMAYAN yıldırım atıyormuş, Enel'in 6'da 1'i diyebiliriz kabataslak. Yani Yıldırım tempo > 30 milyon volt ;



2 yıl sonraki Nami daha büyük yıldırımlar atabiliyor, Punk Hazard girişi buna örnektir, Baby5'in işini bitiren saldırıyı yapmıştı ;



Buffalo'ya bunun gibi 1 tane daha atak yapmasına bile gerek kalmadan Ussop sadece taş fırlatarak işini bitirmişti. Yani Nami'nin saldırısının gücü ortada. Nami'nin sırf bunlara attığı yıldırımın bile totalde 100 milyon volttan aşağı olduğunu düşünmüyorum, büyük bir yıldırım attı çünkü. Ve şunuda belirtiyim bu ikisi Bellamy'den daha güçlü kişiler totalde Baby5'te Buffalo'da. Bellamy doflamingo family üyesi olacak çapta değildi Dof beğenmiyordu 195 milyonluk adamı.

Nami'nin Big Mom'dan çaldığı silahla neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum, Big Mom'ı anırtıyordu daha geçen arc, o silahla daha çok şey yapacaktır Devon ile olan dövüşüde baya atraksiyonlu geçecektir, Kalifa'ya yaptığı '' Serap '' teknikleriyle ve Bm'nin silahıyla ÇOK İŞ YAPAR!
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık