Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Tahminler

Kim Kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    18
Mike reyiz 15 yıldan sonra bir gösteri maçıyla sahalara dönüyormuş. Bir anket açayım dedim. ?





Son karşılaşmasına 2005'te çıkan 54 yaşındaki Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki müsabaka 8 raunt olacak. Dört farklı sıklette şampiyonluk kemeri kazanan Jones, kariyerini 66 galibiyeti ve 9 mağlubiyet tamamladı.

Kariyerinde 50 galibiyet, 6 yenilgisi bulunan Tyson, 1986'da 20 yaşındayken karşılaştığı Trevor Berbick'i nakavt ederek "en genç ağır sıklet şampiyonu" olmuştu.

Dört farklı sıklette şampiyonluk kemeri kazanan Jones'un ise 66 galibiyeti ve 9 mağlubiyeti bulunuyor.
 
Baya yorulacak ikisi orası kesin.
Puanla bitmesine daha büyük olasık veriyorum ama ikisinin birinde henuz 3. veya 4. Round’da bir kondisyon gerilemesi belirirse o kişi düşebilir.

15-20 sene önce olmuş olsa bu dövüşü Tyson alır diyip geçerdim ama şu an 50 artı olan iki adamın kapışmasını izleyeceğiz.
Ha gönül Tyson diyor orası kesin.
 
Büyük bir Tyson hayranı olarak Tyson'un 15 yıldır ringten uzakken Roy'un sadece 2 yıldır uzak kalması ve Tyson'un 3 yaş daha yaşlı olması bi korkutmuyo değil.

Yine de Tyson'a bi parantez açmak gerekirse adam spor yaparken tek motivasyon kaynağım.Ondaki karizma,genetik, dövüş yeteneği,vahşilik kimse de yok.Gerçekten dövüşmek için dünyaya gelmiş bir adam.
 
Mike’ın en genç ağırsiklet rekoru varken Roy Jones’ta ortasiklet şampiyonluğundan başlayıp ağırsiklet şampiyonu olabilmiş tek boksördür bu arada. Roy jones daha genç ve daha geç emekli olmuş bir dövüşçü ve yetenek olarak Tyson kadar yetenekli olduğu için ben Roy jones alır diye düşünüyorum.
Ama maç puana gidecektir bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık