Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 180 55.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 147 45.0%

  • Kullanılan toplam oy
    327
OP pezevenkleri anlatan bir seri olsaydı pezevenkmi sevecektik? Teach adam olsaydı seveni çok olurdu. Amaç falan anlamaz insanlar, onca yıl aynı gemide yaşadığın adamı kalleşçe bıçaklayıp öldürmeden de o meyveyi hacılayıp kendi yoluna gidebilirdi. Onca yıl baba dediği ve saygı duyduğunu belirttiği adamın neredeyse ölü halinin karşısında kancık gibi oynamaz öldürecekse de bunu adam akıllı yapardı.

Puhahaha senin devrin bittiği yaprağım
Baba vuyma noluy

Bu iki tavır arasında yarım dakika yok.

Gerçek korsanlık muhabbeti de kolpa bu arada. At hırsızı olmana yakıp yıkmana gerek yok kural tanımıyor kafana göre takılıyorsan bizimkiler gibi korsansın işte anasını satayım. Korsanlığın ana şartı katliam, tecavüz vs değil
Gerçek korsanlık muhabbeti doğru ama.Teach kalleştir falan ama o konunun hakkını verir.Hadi hepsini geç korsanların yağma yapması lazım.Hasır şapkalar kimi yağmalamış.Karasakal Duval adasını da devrimci üssünü de yağmaladı.Korsanlık bir amaç için yapılır.İlk ortaya çıkışı da ticaret gemilerini yağmalamakla oluyor zaten.Okyanus gezintisine çıkmak için korsan olmuyorsun yani.Bir çıkar elde etmek için korsan oluyorsun.Tayfanın lafı macera.İyi de macerayla ne elde edeceksin macera karın doyuruyor mu ?

Hasır şapkalar yazarın yaş aralığını da düşünerek kavramın içini boşalttığı korsanlardır.Bayrak açtım korsan oldum mevzusu etiket yapıştırmaktan ibaret oyuncak silaha etiket yapıştırmak gibi birşey.
 
Kahpelik yaparken seveni 1 ise az biraz adam olsaydı seveni de sayanı da çok daha fazla olurdu. Teach'in en korkulacak yanı inanılmaz bir mangaka ittirmesinin arkasında oluşudur. Böyle bir ittirme yok adamın bileğinin hakkıyla yaptığı tek icraat Ace'i yenmek. Korsanlığa ön koşul koyan bizim forum. Kafana göre takılıyorsan hiçbir resmi kuruma, kuruluşa bağlı değilsen özgürce dilediğini yapıyorsan o denizlerde boru gibi korsansın. İlla adi bir suçlu olmana gerek yok. Katliam yapmak seri katilliğin ön koşuludur korsanlığın değil.
Adamın ihtiyacı seven değil sadece one piece. Roger Teach gibi kahpeliklere başvurmasa da korsanlar kralı olduğu için 10 kişiden 9u Roger'a hakaret edior öldürmek istior keşke yaşamasaydı deniyor. Teach bir yola baş koymuş uğrunda da her türlü kahpeliği yapmayı göze almış zeki bir adam bence. Mangaka ittirmesi yorumunda haklısın ama adam kolay yoldan en üste çıkmak istedi belki ünü kötü oldu ama kimse umrunda değil ona bağlı bi tayfası var ve yonkoular dışında kimse de karşsısında duramaz. Bu kadar kısa sürede basit bi şekilde yonkou oldu burda asıl suçlu da babalıktır Teach'in ne mal olduğunu anlayamadığı içindir, tipinde hayır yok adamın.
 
Bişi dicem bunların gemilerinin neden yanlarında devasa kütükler var? Eski sallarını anmak için mi acaba? Çünkü o kütükler dışarıdan gelen topları durdursa dahi kendi gemilerinin top atmasını engelliyor.

 
Mihawk'ın Shanks ile eşit düello atması nedeniyle Yonko sayıldığı yerde, meyvesiz hali>Yonko, yamili hali>KK, iki meyveli hali>3x amiraldir.
 
Gerçek hayattaki korsanlara en çok benzeyen karakter. Whitebeard,Luffy, Roger gibi iyi kalpli korsanlar çok fazla var seride. Blackbeard çalıp çırpan, kimin zarar gördüğünü umursamayan bir adam. İsmini alan adamdan çok farklı değil. O yüzden çeşitlilik katıyor seriye. Yıllarca sabredip fırsat eline geçince saldırıya geçmesi çok ilginç. Sabırlı bir adam gibi gelmemişti ama işine gelince zeki davranabiliyor.Sinsi demek daha doğru sanırım. Shanks'e o yara izini veren, onu endişelendiren biri. Shanks büyük ihtmalle onu konuşmak için gitti Gorosei'ye. Bu beni geriyor. Tehlikeli bir adam.Ciddiye almayan hata yapıyor net. Oda arka planda çok hazırlıyor bu karakteri. Ama fandomda sevmediği için ciddiye almayan çok. Bence hata./SPOILER]
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık