Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Marco'nun Garp Karşısında Yok Olduğu İddiası

Gerçek Marco marineford savaşında ölmüştür.Yerine kutsal ejder soyundan Marco-Kohen geçmiştir.Marco aslen zaten kutsal ejderdir.Uyan World Goverment
 
Şöyle bir gerçek var garp orada görevini yapıyor ama bir yandan da Ace'in kurtulmasını, marcoyu uzaklaştırma amaçlı o yumruğu atıyor, kan almak veya öldürmek isteğiyle yapmıyor sonuç olarak... Garp marcoyu yok edebilir mi evet eder fakat orada yok etmemiştir.
 
Garp yumruğu vurunca Marconun yüzündeki endişeli bakış her şeyi özetliyor. Marco bir daha tenezzül edemiyor zaten.

Garp ciddi girişse Marconun tozunu toplardılar ordan.
 
Adam ın saçlarının yanı kel. Taşa sürtmüştür. Çok kişi ayak bastı yere. Enfeksiyon kapmasın diye sarmış.
Doktor sonuçta. Garpla ilgisi yok durumun ?
O bandaj değil ki. Marcoların kabile yakın bir tanıdığı ölünce başına kuşak gibi beyaz bir bez takarlarmış :hhh: . Ondan dolayı o. Yoksa kendini iyileştiren adamın sargıya ihtiyacı mı var?
 
Garp sahnesi, müttefiklerden hiçbirinin Ace'e ulaşamayacağını gösterme amaçlı çizilmiş bir sahne. Beyazsakal o yaralarla, yara olmasa bile harala gürele upuzun idam platformuna atlayıp da Ace'i kucaklayıp götüremez. Sonra 1. bölük komutanı var ve kendisi kurtarma operasyonu için biçilmiş bir kaftan. Meyvesi ile çok rahat hareket potansiyeli var aldığı bütün hasarlar bir anda iyileşiyor tabiri caizse içinden geçip gidiyor. Amirallerin meşgul olduğu bir anda hamle yapmak istedi Garp buna yumruğu koyunca da kimse Ace'i buradan alamaz denmek istendi. Yani Luffy hariç kimse Garp'ı geçemezdi. Marco Garp'ı geçemezken çaylak Luffy nasıl Sengoku'nun burnunun dibinden Ace'i çıkarıyor diye bana sormayın ona bir cevabım yok :p . Hakili fiske atsa yerçekimi gerisini getirirdi ama mangaka bir bilinmeyen bir sebepten bir çaylağa karşı tam mod açmasını sağlayıp Luffy'e zaman kazandırdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık