Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Sonu Nasıl Olur?

Luffy ve Roger'ın benzerlikleri her fırsatta bize gösteriliyor . Gerek konuşmaları, kelimeleri gerek hareketleri , yaptıkları olsun . Bu benzerlik baştan sona devam ediyor . Yani bence sonuda benzer olacak . Roger gibi tam korsanlar kralı olmuşken Luffy'de ölecek . Zaten habire gear second kullanarak yaşamını kısaltıyor , ki zamanında İva'danda hormon almıştı ordada ömrü 10 yıl kısaldı . Zaten acısını hepimiz gördük Kuma içindeki acıyı çıkardığında . Zoro lastik olmadığından ne hale gelmişti ki o zamandan beri çok çok fazlası oldu . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aslında 20 yılı gitti. 10 yılı gidince tekrar kötü olmuştu bu sefer bir daha 10 yıl verdi.
 
E ben bunu zamanında birçok örnekle anlatmıştım. Ölümü Zoro'nun elinden olacak. (Zoro Luffy için, yapmak zorunda olduğu için yapacak)
Aga 2 side birbirini yenemez shounen animesi çünki bu? 2 side ana karakter en fazla luffy ömür kısalmasından şapkayı zoroya bırakır zoroda üzüntüden gider veya gerçektende ashura ruhluysa ki bence öyle üzülmez ve herzaman ki gibi soğuk kanlılıkla op evreninin dengesini sağlar.
 
Tayfanın her mensubu amaçlarına ulaşacak ve dağılacaklar. Tayfa dağıldıktan sonra Luffy yeni bir tayfa bulup bir süre daha korsanlık yapacak. Sonrasında ise ömrünün son senelerinde ya memleketine ya da yalnız yaşayacağı bir yere çekilecek. Klişe film senaryosu kurdum. Pek inandırıcı gelmiyor ama olsun. Tonla olasılık var neticede. Burada dursun bir gün One Piece bitecek olursa (zor gözüküyor :p) gelip bakarım. :D :a:
 
Ölecek.

Son savaştan sonra Luffy'nin ve Zoro'nun öldüğünü göreceğiz.

İkisinin ölümlerinin çok ikonik olacağını düşünüyorum. WB ve Ace'in karşısında Luffy'nin mezarında onlarca hasır şapka Zoro'nun mezarında tüm isimli kılıçlar. Sonrasında bir flashback tüm dünya gülüyor savaşlar bitmiş, herkes mutlu. Güzel son olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık