Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Sevdiğiniz Gear Formu

En sevdiğiniz Gear formu hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    118
Evet arkadaşlar yeni bir konu ile karşınızdayım. Fazla anlatılacak bir durum yok. Genel olarak Luffy'nin gear formlarını kısa bir tanıtıp görsel şölen yaptıktan sonra anketi doldurmanızı rica edeceğim. Gear tekniklerini çıkış sırasına göre tanıtacağım.
  • GEAR 2

Bu formda genel anlamda görünüşü değişmese de. İlk olarak CP9 üyelerinden Blueno üzerinde bu formu görüyoruz. Bu formda iken Luffy saldırılarının başına 'Jet' kelimesini ekliyor. Bir çok imza saldırısı olabilecek çapta teknik çıkarmıştır. 2 yıl öncesi için Gear 2 formuyla bilinen en güçlü imza saldırısı 'Jet Gatling'tir. 2 yıl sonrasında ise başta Red Hawk olmak üzere bir kaç teknik daha bu forma eklemiştir.




  • GEAR 3

Gear 3 formunu ilk kez yine CP9 tarihinin en güçlü üyesi olarak bilinen Lucci üzerinde görmüştük. Bu form ile de Luffy çeşit saldırılar çıkarmıştır. İki yıl sonrasında haki ile birlikte bu teknikler bir hayli ağır güçlü ama yavaş saldırılar olmuşlardır. Bunlar arasında Elephant Gatling ve Grizzly Magnum gibi imza saldırıları diyebileceğimiz saldırılar da türetmiştir. En son güncel olarak ise buna Red Rok saldırısı eklemiştir.






  • GEAR 4 Bounce Man

Bu teknik 2 yıllık eğitimden sonra gördüğümüz ilk gear formudur. İlk kez Doflamingo karşısında görüyoruz. Bu tekniğin içerisinde de onlarca atak var. Fakat en güçlüleri ve etkisi muazzam olan imza saldırı King Kong Gun dı. Luffy bu saldırıyla Doflamingo'nun zulmüne son vermişti. Şahsi olarak düşüncem ilk G4 Bounce Man çiziminin tam oturtulmadığı zamanla çizimlerinin güzelleştiği fikrine sahibim. Cracker, Katakuri ve son olarak Kaido karşısındaki Bounce Man daha güzel bir çizime sahip.





  • Gear 4 Tank Man

Bu tekniği bir kereye mahsus gördük o da Crackker karşısında midesi aşırı şiştiği içindi. Bu teknik sadece o gibi durumlarda mı yapılıyor belirsiz. Yine bu teknik içerisinde tek bir atağını gördük o da Cannon Ball idi. Bu atağın son derece güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Cracker'i kendi sert bisküvileri ona engel olmasına rağmen 3-4 tanesinin içinden geçirerek kilometrelerce uzağa fırlatmıştı.



  • GEAR 4 Snake Man

Snake Man formunu ilk kez Katakuri karşısında görüyoruz. Bu form genel anlamda hızının üst limitlere çıktığı bir formdu. Ve bu formla çok farklı saldırılar da görmüştük. Şahsi fikrimce Luffy'nin en şekil formu budur.

 
Son düzenleme:

Silinmiş Üye

One Piece, Luffy G2'si varken daha güzeldi. Haliyle G2 daha güzel geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık