Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Logia

Smoker bi sorum olucaktı... Hani 2 yıl sonra dedikten sonra ki çamur adam varya adını şimdi hatırlayamadım ama o neden o kadar korkak luffygilden vs neden o kadar korkuyor onunda en az bi smoker kadar güçlü olması öngörülmez mi ?

Aslında korkmuyor. Sinsi bir adam çünkü.
 
adam zalimliğiyle büyüttüğü ödülün pek bi şeyi yok bide luffy,zoro ve sanji haki kullanıyo yani adamın logiası hiçbi işe yarmıyo ödülüne bakıpta adamı bi şi sanma
Ödülü hiç mi hiç dikkatimi çekmedi...
Sanji ve Zoro'nun haki kullandığını nerden anladın ?
Animeciyim ben de daha görmedim yani...

Aslında korkmuyor. Sinsi bir adam çünkü.
Aradığım cevap buydu teşekkürler.
 
Emeğinize sağlık. Güzel ikili oldunuz bence. :sapkali:

Aynı şekilde, kullanıcının bedenini bu maddeye dönüştüren, lakin bu maddenin üretilmesini sağlayamayan meyveler Paramecia türüdür.
Marco'nun meyvesi de istisna sayılamaz mı? Buz Ejderi gibi zoanlar çıkarsa örnekler artar. Doğrudan paramecia diyebilir miyiz? Kararsız kaldım.

Hie Hie No Mi gibi diğer Logia meyveler, buz gibi katı yapılarından dolayı saldırılar sonucu vücutta dağılmalar meydana gelmesine sebebiyet verse de, sonrasında beden tekrar birleşir. Bu bağlamda Haki kullanıcısı olmayanlara karşı yenilmezdirler.
Magellan'nın zehrine direk maruz kalan bir Logia kullanıcısı, saldırıyı atlatabilir mi? Bu da kafamı kurcaladı.
 
Marco'nun meyvesi de istisna sayılamaz mı? Buz Ejderi gibi zoanlar çıkarsa örnekler artar. Doğrudan paramecia diyebilir miyiz? Kararsız kaldım
Marco'nun Anka Alevleri doğal bir element, doğa gücü değildir. Paramecia olsa bile bu sebeple, Logia olmadığı söylenirdi. Ayrıca Marco Mavi Aleve dönüşemez. Mavi Alev yaralanan yerleri iyileştirir. Mistik Zoan'ların özellikleri Paramecia ve Logialarla benzerlik gösterebilir. Örnek olarak Sengoku'nun Hito Hito No Mi, Model: Daibutsu meyvesinin güçleri Logiadan çok Parameciaya benzemektedir.
Magellan'nın zehrine direk maruz kalan bir Logia kullanıcısı, saldırıyı atlatabilir mi? Bu da kafamı kurcaladı.
Eğer, dönüştükleri elementi etkilemiyorsa hayır. Örnek olarak, Kizaru magma tabakasında yüzebileceği için, Akainu'dan gelen normal saldırılardan etkilenmez. Bir çok Logia kullanıcısı Magellan'ın zehir saldırılarından etkilenmeyecektir. Lakin sıvı yapısından dolayı, Crocodile'a etki edebilir.
 
Bu logiaların hiç uyanışını görmedik. Acaba uyanış bunlar için yok mu? Yoksa Oda var da sonraya mı saklıyor. Bir de bu uyanış hakkında sorularım var. Uyanış içinde de seviyeler var mı yoksa sadece Luffy'nin vitesleri gibi ?
 
2 yıl sonrasında baya nerflenen meyve türü hem artık eskisi kadar ortaya çıkmıyorlar hem de Punk Hazard'da Haki karşısında ne kadar çaresiz kaldıklarını gördük.Ama hala bir umut Ryogukyu'nun meyvesininin türü olabilir.
 
Kaido'yu gördükten sonra kesinlikle Logia meyveleri zirveye oturdu gözümde. İstersen deprem istersen yer çekimi ye, bir Big Meme değilsen saldırıyı alıyorsun üzerine. Az çok gözlem hakisi kasınca Amiraller ve Katakuri gibi savunma ile gelen saldırılar atlatılabilir Logia olunca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık