Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kozuki Momonosuke

Bu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 40 34.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 77 65.8%

  • Kullanılan toplam oy
    117

Üye silindi 1004

Shogun lordların oylarıyla seçilir ki OP evreninde de öyle olmuştu. Savaş ilanı bile vermeden aniden gece yarısı baskın yaparsan bunun adı hem korkaklık hem de darbe olur. Sadece o zaman yaptıkları değil Orochi'nin yaptığı da darbedir.
Shogun olan hangi beylik varsa koca ordularla Kyoto'ya yürümüş orduyla beraber oy kullanıyorlar galiba?

Bu kadar insan fakir olduğu için mi korsan oldu? Bu korsanlar içinde hiç mi orta gelirli yada zengin yok? Daha fazla para, güç, itibar için olabilir. Ki o zamanlar Wano'dan dışarı çıkılmıyordu. Korsanlığa meyilli kimseler haydutluk yapıyordu.
Evet fakir oldukları için korsan oldular. Roger ne diye bağırıyor SERVET!
 
Oden'in soyu işte o. He illa bütün soy hakkında konuşacaksak, Oden'in babasının ne olduğu da ortada. Hiç de savunulası insanlar değiller onlar da.
Adam ülkesini değiştirmek istiyo roger ile raftele gidip herşeyi öğreniyo kayıp yüzyılda dahil wano ülkesinin tarihinide tabi büyük fedakarlıklar yapıyo sonrasında ne öğrendiler ne amaçladılar bilmiyoruz tüm dünyayı etkileyecek şeylerin temellerini atıyo eşi zaman yolculuğu yapıyodu ve bi öngörüde bulundu odende kendi günlüğüne çıkarımlarını yazmış zaten halkının acı çekmesine göz yumdu fakat o zamanlar kendi başına savaşıp ölseydide pisi pisine gitmiş olcaktı hataları varmı var elbet ama dar bi bakış açısı ile hareket etmedi adam soyu çok uzun zamandır var ve roger ile oden ile geçmiş günyüzüne çıkıyo ve gelecek çağın temellerini atan kişilerden biri
 
Ulan irite olmamak elde değil bu velet için. Ben bunun yaşında çocuk yapmayı, yatağa birlikte yatıp Allah'a dua ederek olduğunu sanıyordum. Bu sapık gününü Nami ve Robin füzeleri içinde geçiriyor. Zaten moda olmuş Vatan hayini ilat etmek. Bende burdan severim diyen 63 kişiyi Vatan hayini ilan ediyorum.

@Kuroro senide başlarına koydum.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık