Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kamui & Kagura vs. Hijikata & Sougo & Zenzou & Katsura

Aralarındaki savaşı kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    36
Gintama'da üstün ırk aslında Dünyalı İnsanlar. Goril bizlere bu mesajı veriyor alttan alttan. İnsanlar kazanır çünkü sadece insanlar.
 
Dövüşe belirleyen kagura - sougo kapışmasından galip çıkan olur derdim ama bu dövüş bittiğinde iki taraf da hareket edemez halde olur. Kagura yato olduğu için daha dayanıklı bir karakter olsa da Sougo birinci sınıf bir kılıç ustası. Öyle ufak yaralarla kurtulamaz bu dövüşten.

Diğer tarafta ise her ne kadar çok sevsem de hijikata en zayıf halka gibi duruyor. Zenzou'ya göre daha inatçı daha zor ölecek bir karakter olsa da yetenekleri sougo ya kıyasla hayli sönük. Zenzou ise böylesi bir grup savaşında becerilerini en iyi şekilde kullanır. Fakat alacağı ilk sağlam darbede paket olur. Çünkü çok büyük güç karşısında ucuz numaralar pek anlam ifade etmiyor. Son olarak Katsura. Insanlar arasında en özel diyebileceğimiz Gintoki bile bir noktadan sonra dayanamadı Kamui'ye. Gintoki'nin tahta bir kılıçla dövüşüyor olması bir dezavantaj ama Kamui de o dövüşte pek dengeli halde değildi. Katsura'nın Gintoki ve Takasugi ayarında olmadığını düşünürsek birebir kaldıkları ortamda Kamui kazanır bu dövüşü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık