Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilecek?

Kaido'yu Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    92
Arkadaşlar serinin gidişatı için Kaido'unun yenileceğini ve senaryo gereği bunu ana karakterimizin yapacağını hepimiz tahmin ediyoruz. Fakat şu an ki eşleşmeler ve Kaido'nun kafasını almak isteyenlerin çok olması ve Luffy'nin her ne kadar yeni hakiyi öğrense de hala Kaido'yu alacak kadar güçlü olmadığını bildiğimizden bu Kadio'nun nasıl yenileceği bir muamma.

9 Kızıl Kın:
Oden'in şu sözünden sonra:
ve gelen şu sahneden sonra:
9 Kın'ın gerçekten güçlü olduğunu gördük. Peki sizce bu yeterli olacak mı?
Burayı geçmeden en güncel haliyle 9 Kızıl Kın kimler ona bakalım. Malumunuz içlerinden biri(Kanjuro) hain çıktı. Fakat onun yerine alabileceğimiz iki aday var. Ben hangisini alacağımda tereddüte düştüm. Artık siz karar verirsiniz.
9-Izo veya Shinobu:
<------>

Öncelikle Kanjuro'yu öldürtükten hemen sonra Izo ile karşılaşmaları ve Kadio'ya dalarken 2 sayfada 9 Kın'la beraber çizildiği için bunu alabiliriz içlerine.

Bu da diğer sayfa:
Hem onlar kadar güçlü de.
Fakat Shinobu da olabilir. Çünkü taa en başından beri hep gizliden gizliye Oden'e hizmet etmiş. Hem Kinemon'a sormuştu ben de uşak sayılır mıyım diye o da evet demişti:

8-Kikunojo:



Kikunojo, Wano Ülkesinden bir samuray ve Kozuki Oden'in Dokuz Kırmızı Kınından biri olarak hizmet veren Kozuki Ailesi için bir hizmetkardır. Ayrıca Izo'nun erkek/kız kardeşi ve Ringo'daki Hanayanagi Dans Okulu Müdürünün oğlu/kızıdır.
7-Raizo:

İşte ninjamız:Sis Raizo. Kin'emon'nun bir yoldaşı olan Wano Ülkesinden bir ninja, Kozuki Ailesi'nin bir koruyucusu, ve Kozuki Ailesi Oniwabanshu'nun eski bir üyesi.
6-Ashura Doji:

Ashura Doji, bir zamanlar Kozuki Oden tarafından yönetilen Dokuz Kırmızı Kın'dan biriydi. Oden'in ölümünden sonra, Atama Hırsızları çetesinin liderliğini üstlenerek Shutenmaru adı altında bir suçlu haline döndü. Başlangıçta şu andaki Kozuki Ailesi ile bağlarını kopardı, ancak Yasuie'nin ölümüne tanık olduktan sonra tekrar sadakatine bağlı kalmaya karar verdi.
5-İnuarashi ve 4-Nekomamushi:

Duke Inuarashi bir köpek minkidir ve Usta Nekomamushi de bir kedi minki ve Zou'daki Balina Ormanı'nın koruyucusudur. İkisi de Mokomo Düklüğünün yöneticisidir. Mokomo Düklüğünü saat 06: 00'dan 18: 00'a kadar yönettiği için İnuarashi'ye "Günün Hükümdarı" kalan vakitte Nekomamushi yönettiği için de ona Gecenin Hükümdarı denmiştir. Sulong güçleri vardır.
3-Kawamatsu:

Kappa Kawamatsu, yokozuna sıralamalı bir sumo güreşçisi olan bir balık adamdır. Çocukken, Wano'da gemi kazası olmuş ve kısa süre sonra yetim kalmıştır. Kozuki Oden onu dışlayan vatandaşlardan kurtardıktan sonra, 20 yıl önce Oden'in ölümüne kadar Oden'in Dokuz Kırmızı Kınından biri olarak hizmet etmeye devam etmiştir. Kawamatsu Canavarlar Korsanları tarafından 13 yıl boyunca hapsedilmiştir.
2-Denjiro:

Kyoshiro, Wano Ülkesinin Çiçek Başkenti'nde Kurozumi Ailesi için çalışan bir samuraydır. Ayrıca Kyoshiro Ailesi olarak adlandırılan bir yakuza grubunun patronudur. Aslında daha önceleri Oden'e hizmet etmiş Denjiro'dur.
1-Kinemon reis:

"Ateş Tilkisi Kin'emon", Wano Ülkesinden bir samuray, Kozuki Ailesinin bir uşağı, Dokuz Kızıl Kın'ın lideri, Tsuru'nun kocası ve eski bir haydut. Dokuz Kızıl Kın'ın lideri konumundadır. Bunu zaten demişim.​


3 Kaptan (Luffy-Kid-Law):
Hatırlarsanız bu 3 kaptanı Shabondy adasında aynı karede görmüştük.
Bu savaş öncesinde de beraber gördük.
Oda en kötü nesilden olan bu 3 kişiyi birlikte çizmeyi seviyor. Hoş beraber bir şey başardıklarını görmedik. Sadece Law ile Luffy'nin beraber güzel bir takım çalışmasını gördük o kadar. Bakalım Kidd bu üçlüye ne kadar şans katacak Kaido karşısında. Bunların hepsini tek tek açıklamıyacağm. Zira yoruldum gece gece zaten yıllardır biliyorsunuz kim olduklarını.
Sadece Kid için şunu eklemek istiyorum: Daha yeni kurdukları 3'lü korsan ittifakları çok sürmeden hemen bozuldu. Önüne gökten Kaido gibi bir canavar düşse verdiğin bütün sözleri unutabilirsin değil mi. :ehe: Kesin bir yenilgiden sonra uzun bir süre Kaido tarafından Udon hapishanesinde esir tutuldu ve iradesi kırılmaya çalışıldı. Tayfası dağıtıldı ve en değer verdiği sağ kolu olan Killer'in karizmasını bozdukları için Kaido'ya çok sinirli. Şimdiye kadar bize pek bir şey göstermedi. Meyvesi de pek elverişli değil gibi gözüküyor ama 2 yılda herkes çok gelişti. Elbet o da demirden de olsa bir şeyler yumurtlar herhalde.


Luffy:
Bildiğiniz gibi Luffy en güçlü formundayken -ki biz OP evreninde savunma anlamında en op* bir durum olabilir diyorduk(vücudunu haki ile sertleştirirken aynı zamanda lastik esnekliğini koruyabilmesi)- tek yedi. Yani bildiğin Rengar'ın Ashe'e tek attığı gibi tek attı. Hadi ilk sefer için olur dedik. Bir zamanlar Lucci'den de teke benzer bir tekme* yemişti. Şimdi yeni hakiyi öğrendi. Bu yeni haki, hakiyi yönlendirmeyle oluyor. Temas etmeden vurabildiğin gibi içten hasar verebiliyorsun. Bu savunma için de geçerli. Sizce bu yeni haki, Kaido'yu yenmeye yetecek mi?
* larda kelime oyunu var.

CP - 0:
CP-0 nerden çıktı derseniz hatırlayın x-Drake bizim Kobby ile konuşurken diyor ki CP-0 da burada. Dressrosa'da da varlardı. Hadi orada Doflamingo eski kutsal ejder olduğu ve hukümetin bazı sırları olduğu için bir işleri olabilir dedik. Peki Kaido ile ne işleri olabilir ki? Son savaş yaklaştığına göre ve denizciler yonkoulara karşı bir kozları olan shicibukai sistemini kaldırdıklarına göre yonkoulardan birini zayıf bir anında süpriz bir saldırıyla alırlar mı dersiniz?
Aslında CP-0'nun bu olaya karışması düşük bir ihtimal ama düşük de olsa ihtimalleri değerlendiriyoruz.


Big Mom:
Şu an Onigashima'da Kaido'yu yenebilecek kişilere baktığımızda akla ilk olarak Big Mom geliyor. Belki bir de CP-0. Henüz güçlerini bilmiyoruz gerçi. Bunların dışında onun dengi birini görmüyorum şu anda. Lakin şu an Koca ana ve Kaido ittifak kurmuş durumdalar. Peki sizce Big Mom-Kaido ittifakı bozulur mu? Big Mom Kaido'ya girer mi? Robin bir yerde: "Korsan ittifakları ihanetle biter." gibi bir şey diyordu. O yüzden bu seçenek olası. Ayrıca Luffy'nin herkesi kendi tarafına çekme gibi bir özelliği var. Bu direk onu sevmeleri anlamına gelmiyor. Crocodile İmpel Down'dan kaçarken de Marineford savaşındayken de hala Luffy'nin tarafındaydı Luffy'i sevmemesine rağmen. Big Mom'da da öyle bir etki bırakabilir mi sizce? Gerçi şu an onun kellesini almak istiyor ama Onigashima'daki savaş alanındakiler Kaido'yu nasıl indirecekler onu düşünüyoruz. Bir de bunun yanında Big Mom'la nasıl uğraşacaklar? Belki bu seçeneğin bir ihtimali vardır.

Usopp:
Evet bizim Usopp. Şu Sogeking olan. ? 991. bölümün yorumlarında biri demişti: "Bu gidişle Kaido bizim Usopp'a bile yenilse şaşırmam.". Ahahaha. Evet bu yorum üzerine bu seçeneği ekledim.

Kaido:
Kaido'yu ancak Kaido alabilir. Yani Kaido bu savaş sonunda ölmeyecek seçeneğidir bu. Hani bilmem kaçıncı intihar denemesinde bulunmuştu gökyüzü adasından atlayarak ölememişti. Belki bu savaştan sonra samuraylara özenip bir harakiri yapar ne dersiniz?

Kinemon:
Öncelikle Kinemon babaya burda 1dk saygı duruşunda duruyorum.
Kaido'yu o döver dövmez ama son vuruşu o yapacak diyenler kimler?
 
Güzel konu olmuş. Açıkçası ben Luffy'nin tek alması gerektiğini düşünüyorum. Bu adam yardımlarla KK olacak tamam da yonkouyu da bu şekilde alırsa tadı kalmaz öyle kk'liğin.
 
Vallaha ben kesin bu ark düşmeyecek diye 40 defa filan yazdım. Fakat Soda beynini bir köşeye bırakarak çizdiği için artık. Usopp bile indirebilir. Ben yinede Bm'nin düşeceğini Kaido'nun da birşekil de Wano'dan gideceğini düşünüyorum.
 
Kim alırdan ziyade kim almalı diye bakarsam kesinlikle Wanolu birinin son darbeyi indirmesini isterim.
 
Forumun cevabı en kesin konusu olabilir tabiki Luffy alır.3 kaptan belki ek olarak Zoro ve Yamato destek gelir ama last hit kesinlikle Luffy olur korsan kral olacak adamın serisinde yonko lardan birisini başka bir karaktere indirtmez mangaka.
 
İş lütfüye kalana kadar lütfü bir ciddi vs daha yapar ama bu kim olur bilemem, belkide Big mom.. 9 kınlarda Luffy, Big mom'ı alana kadar Kaido'yu tutarlar ve ciddi hasar verirler... Big mom da düşünce işi daha ciddiye alan bir Kaido görürüz 9 kınlarla savaşı çok kanlı geçecektir. Kınlar pert oluncada meydan Luffy'e kalır.. Burda diğer süpernovaların Luffy&Law vs Dofyy karşılaşmasındaki Law gibi etkileri olacaktır diye düşünüyorum. Tabii sonundada ağır yara almış hibrit formda Kaido ile ryou yu oturtmuş bir Luffy görürüz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık