Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer etrafta gizemli bir karakter varsa sakın kim bu? Diye düşünmeyin çünkü One Piece evrenin de derler ki; “Her gizemli kişi aslında bir Gaban’dır...”
Aslında her şey Gaban'ın rüyasıydı, korsanlığa girmeden önce kafasını geminin rampasına çarptı, o zamandan beri bitkisel hayatta. Roger ise onun babasıydı, onu her gün bakmakla yükümlüydü. Rayleigh'in tuzluk olduğunu üzülerek söylüyorum :D
 
@Ma D. Monk Urouge
Aramana gerek yok buyur.

Yamoto Oden’I çocukluğundan biliyormuş. Oden’in bütün kahramanlıklarına ve idam edildiği platformda yaşadıklarının hepsine şahit olmuş. Bu olaydan sonrada Oden hakkında bilgi toplamaya başlamış.

-Oden gibi denizlere açılmak istiyormuş. Wano’dan kaçmayı çok defa denemiş ama başarılı olmamış. Normalde bu nedenlerden dolayı zincire bağlıymış ama bir şekilde zincirleri kırıp kaçmış. Kaido bu nedenle onun aratıyormuş ve onu elleri zincirli görüyormuşuz.

-Yamoto Luffy’nin namını gazetelerden biliyormuş. Dressrosa’da neler yaptığını da babasından öğrenmiş. Luffy’nin onu buradan alıp götüreceğine ve onun sayesinden dış dünyayı görebileceğini düşünüyormuş. Bunun karşılığında da babası Kaido’nun bazı zayıf yönlerini söyleyecekmiş. Bu arada yüzü de görünmüş mangada.

-Page One hala bilinçli ve ayaktaymış, Ulti nakavt olmuş. Drake tüm bu olanları görmüş ama atabiki hiçbir şey yapmamış. Who's Who Yamoto’nun Lufyy ile beraber olduğunu öğrenmiş ve ikisine yakalamak ve terfii almak için peşlerine takılmış. Sasaki zinciri çözmüş ve onu bağlayan Denjiro’yu izlemeye başlamış.

-Orochi Momonosuke’yi hemen idam etmek istiyormuş, ancak tam idam anında Nami’nin olduğu grup ve Koca Ana ortaya çıkmış. Tabi herkes şok. Koca Ana Prometheus’u kullanıp ortalığı birbirine klatmaya başlamış. Kaido’da ona bağırmış dur diye ama tabi o dinlememiş.

- Zoro, Kid ve Killer tekrar bir araya gelmişler gülücük meyvesi yiyen elemanlarla tekrar savaşmaya başlamışlar. Tam o arada Jack çıkmış ortaya ve bunları bana bırakın demiş adamlarına. Zoro ve Kid sırıtmış tabi (yüzünde maske olduğundan Killer’da gülüyormuş ama belli olmuyormuş )
Umarım Mama olayı öyle saçma sapan bir şey değildir.Düşünsene kadın koşturuyor sonra yavasça yürüyerek dönüyor sonra idam yerine gelip ortalığı karıştırıyor abi mütüş senaryo
 
Eyyyy adminler, eskiden bir başlıktan üst başlığa ya da bölüme geçmek istersek yukarıda basamak gibi duruyordu ve ona tıklıyorduk. Şimdi ana sayfaya dönmek zorundayız. Bir el atsanız ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık