Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Fujitora Gücü ve Handikap

Meyve kılıçta mı yoksa fujitorada mı?


  • Kullanılan toplam oy
    47
Eğer meyve kılıçta ise Fujitora meyve gücünü kontrol edemezdi.Bu başka birisinin meyvesini kontrol etmek gibi oluyor.Böyle bir durum mümkün değil.
Kılıçla yaptığı şeyler biraz işin şovu gibi.
 
Kılıçta olamaz. Öyle olsa denizciler amirallerin kıyafetine bile meyve yedirir. Düşünsene akainunun yerçekimini de kullandığını.
 
Kılıçta olamaz. Öyle olsa denizciler amirallerin kıyafetine bile meyve yedirir. Düşünsene akainunun yerçekimini de kullandığını.
:) Güzel mantik ama hep denge. Niye zoan lar kolay ulaşılabiliyor diger meyvelere oranla onlarıda kullanmıyorlar. Akainunun kılıç kullanması luffynin kılıç kullanması ile aynı şey bence. Bunlar silahsiz dövüşen karekterler.
 
Okudum metnini de devamında söylediğin şeylerin teori ile alakasını anlamadım. Bir yerden sonra teoriyi savunmayı bırakıp rastgele fujitora anlatmışsın gibi geldi.
 
kılıcı yeteneğini yönlendirmek yada gücünü odaklamak için kullanıyor gibi geliyor bana. ayrıca güçlü bir kılıç ustası olduğunu da düşünüyorum. 1vs1 yaparken meteor düşürmesini çok saçma buluyorum. bir adayı yada şehiri yok etmek için meteor düşürse anlarım. yerçekimi en özel paramecialardan biri çok çeşitli saldırı ve savunma yapabilir zaten. deprem ve tsunami yapabilir o açıdan wb'nin meyvesine yakın bir yıkıcılığı var. ayrıca 1vs1 de adamları yere mıhlayabilir, yada uçurabilir. topraktan bir parçayı koparıp üstüne atlayıp onunla hareket etmesi de güzel bir özellik. meyve çok güçlü olduğu için nerf olarak gözleri alınmış. bir de çok hatırlamıyorum ama meyvesi sadece yerçekimi gibi yukarı-aşağı tek yönde işe yaramıyor. yani hangi yöne doğru çekim olacağını ayarlayabiliyor galiba. çok emin değilim.
 
Yerçekimi meyvesiyle kılıç göze pek uyumlu gözükmüyor. bu kadar güçlü bir meyveye sahip olan biri neden kılıç kullanır üzerinde tartışılması gereken bir konu bu.
Pek mümkün gözükmüyor ama kılıçta meyve çıkarsa şaşırmazdım.
Çok delikanlı bir adam olmasına rağmen hala gözüme Mihawk tarafından çizilsin diye yaratılmış bir karakter gibi geliyor. Mihawk'ın yonkou dengi bir adam olduğunu kanıtlamak için kullanılabilecek tek karakter Fujitora.
Shanks var kullanılabilecek. Atlamayalım kızıl saçı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık