Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Şu an KareKano izliyorum, henüz 2. bölümdeyim ve 2 bölümdür aklımda sadece "Bunun yönetmenliği neden Evangelion'a benziyor lan" sorusu vardı, meğen ilk 16 bölümün yönetmeni Anno'ymuş. Sonrasında mangaka ile ters düşünce yardımcı yönetmen olmuş.

 
Violet Evergarden



Görseli olsun, duygu aktarımı olsun, müzikleri olsun hoşuma gitti. Beğendim :T
Ben bir umut Gilbert'in yaşamasını bekliyordum. Üzüldüm :(
Aferin la kaliteli seriden anlıyon. @Jiso ya bir türlü izletemedik bunu ama sen beğenmişsin. Nigrum>Jiso

Bir de
Gilbert aslında yaşıyormuş. Novelde gözüküyormuş sonradan. Gizli askeri bir projeye katılması gerektiğinden dolayı kendisini öldü gibi göstermiş. Bence ölü kalsa daha iyiydi Violet Gilbert olmadan anime boyunca daha iyi bir karakter haline geldiydi çünkü neyse.

Bu animenin bir filminin gelmesi düşünülüyordu ben orada gösterirler diyordum ama önce animeyi yapan şirkette yangın çıktı bir sürü insan öldü. Sonra da korona çıktı derken kaldı. :(
 
Elfen Lied

Gayet güzel. Çok ağır psikolojik dram, gayet tadında ve baymadan işlenmiş. 8 yıllık bir gizem işleniyor olmasına rağmen fbler iyi yerlerde ve doğru kısalıkta kullanılmış. Keşke karakterler yaşlarını gösterselerdi, eleştirebileceğim bir nokta bu.
646,639 MAL kullanıcısı puanlaması 7.60 gözüküyor şuan. Benden 8.10 çıkar.
Bu arada Yuka adlı şahsa her bölümde kafa atmak istedim. Bu kadar iğrenç, bu kadar toksik bir insan daha görmedim hayatımda.
Efsaneyi de aşağı bırakalım hazır akıllara gelmişken:
Zamanın popüler serisiydi.Ostler ve açılış harika hala dinleyebilirim enlerdendir.Ama hikaye yada işleniş biraz vasat.İzleyeli baya oldu aklımda hiçbirşey kalmış değil kesip biçme sahneleri var işte.Puanın düşüklüğü normal overrated biraz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık