Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sevdiğiniz Tekken Karakterleri

En Sevdiğiniz Tekken Karakterleri:


  • Kullanılan toplam oy
    65
gençliğimizi verdiğimiz oyunlardan biridir.tekken 5'e kadar atari salonlarında oynuyorduk. sonra konsollar yaygınlaşınca konsolda devam ettik. karakterlerin çoğunu severim. t3'de jin, hwo favorilerimdir. ilerleyen oyunlarda fox, nina.

tekken 2 oynarken ne yaptığımızı hatta karakterleri bile bilmiyorduk. kof, sf, br gibi dövüş oyunları daha çok oynanıyordu.

tekken3'te karakterleri tanımaya başladık ama hareketleri bilmiyorduk. jin ve hwoarangla rastgele basarak oyun kapatmaya çalışırdık. oyunu bitirenin acayip havası olurdu. dino ve doktor vardı bir kere vurur sonra süre bitene kadar bütün raund yerde yatardı. bunları alıp trollük yaparlardı.çocuğun biri king'in tüm canı alan seri kapmalarından birini yapınca bir ay falan boyunca konuşulmuştu. herkes böyle mi diyor bilmiyorum ama özel hareketlere biz ölüm vuruşu derdik o zamanlar.

tekken4-tag ile hareketleri öğrenmiştik ama kombo olayını beceremiyorduk. o zamanlar internet kafeler yaygınlaşmaya başlamıştı. atari salonlarına pek giden yoktu. internetten hareketleri öğrenip milleti tokatlıyorduk.

tekken5'te çoğu karakterin tüm hareketlerini ve 10'lu kombolarını ezberlemiştim.

tekken6 bir kaç kez oynadım en fazla.

bir heves tekken7'yide aldım ama biraz oynadıktan sonra sıkıldım. 2 yıldır açmadım bile hiç oynayasım yok.
 
Jin’den ziyade Kazuya’ya kendimi hep daha yakın hissetmişimdir.
Favori karakterim denmez ama Kazuya diyeceğim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık