Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Çok Nefret Edilen Anime Karakteri

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Çok fazla bir açıklama yapmayacağım.Her karakteri uzun uzun yazardım ama tanımayan için zaten pek bir anlam ifade etmez.Sadece sebepleri konusunda kısa açıklamalar var.Karakterleri kafama göre seçmedim.Genel olarak sevilmeme konusunda zirveye oynayan karakterler arasından seçtim.

1 - Uchiha Sasuke


Eskiden emo olarak anılıyordu. :D Bir zamanlar sevmeyen kişi sayısı had safhadaydı.Şimdi biraz durulmuş olabilir.


2 - Sakura Haruno



Sakura denilince nedensizce neşesi kaçan çok kişi var.Unutulsa bile mangada patlatıyor bir bomba yine gündem olmayı başarıyor.Kendine sövdürmenin yolunu şu ana kadar bulamadığını görmedim :D

3 - Shou Tucker


Tam bir şerefsiz diyebiliriz.Fmada yer alan bir karakter.Spoiler olmasın diye fazla bahsetmek istemiyorum babalık duygusu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

4 - Near


Neden sevilmediğini çok anlatmama gerek yok sanıyorum :D Death note'dan sırf bu karakter yüzünden soğuyanlar olmasa bile katkısı oldukça fazla.

5 - Nina EINSTEIN


Neden sevilmediğini açıkçası şu an hatırlayamadım.Uyuz bir tip olduğu için olabilir,genel seyirci kitlesi bu tarz karakterlerden pek hoşlanmayabiliyor.

6 - Koichi SHIDO



Açıkçası tanıdığım bir karakter değil.Highschool of the Dead animesinden bir karakter.Kötü karakterlerden birisi olduğu için sevilmiyor büyük ihtimalle.


7 - Misa AMANE



Neden sevilmediği aslında pek belli olmayan bir karakter ama belli ki seride bulunduğu konumu ve yaptıklarını yadırgayanlar oldukça fazla.

8 - Kabuto YAKUSHI


Orochimaruyu seven bir kesim olduğu için liste dışı bıraktım ama kabutoda ne yazıkki böyle bir kesim bile yok.O yüzden yanlışlar doğruları götürüyor ve kabutoda listeye giriyor.

9 - Orihime INOUE


Sanırım kurosaki - kun etkisi olsa gerek :D Fazla söze gerek yok sinir krizi geçirtebilir.

10 - Excalibur


Aslında çok özel bir karakter.Hem anime seyircisini hemde bulunduğu animedeki diğer karakterleri bunalıma sokabilecek kapasitede :D

11 - Mello


Çikolata yemek demekki insana pek sempati kazandırmıyor.Aşağı yukarı Near ile aynı nedenlerden dolayı sevilmiyor diyip geçelim.

12 - Makoto ITOU


Masum görüntüsüne aldanmayın.İsimdeki gibi bir itlik söz konusu :D Aldatma ve çarpık ilişkiler konusunda bataklığa saplanmış bir karakter.

13 - Suzaku KURURUGI


Sevilmemesinin nedeni basit.Vatan hainliği.Gerçektende öyle olduğunu gösterir hareketlerini de sürekli sürdürüyor.Antipatik davranışlar konusunda herhalde üstüne yok.

14 - Danzou SHIMURA




İğrenç görülebilecek görüntüsü bir yana,her türlü pisliği yapabilecek karakter yapısı listeye girmesinde önemli bir etken.


15 - Don KANONJI



Bleach serisinin foxysi diyebiliriz aslında. :D Fakat ondan bile farklı olarak serinin başında sürekli her yerde çıkması ve fillerlerin gözdesi haline gelmesi bir yerden sonra seyirciyi bıktırdı.Kötü espri anlayışı ve yapılan gereksiz mizah sanırım tepkilere neden oldu.
 
Listedeki tanıdıklarım arasından bir tek Kabuto'yu severim, ona oy çıkacak mı merak ediyorum :) Diğer karakterlerin hepsi sevimsiz ama Sakura her zaman başı çeker.
Edit: Sakura'nın başı çekme sebebi devamlı göz önünde olması bence, diğer karakterin çoğu meydanda yok.
 

Unknown

Tucker - Orihime ( Kurosaki-Kuuuuun) - Saske (Gereksiz ergen haraketler) - Sakura ( Tamamen gereksiz bir karakter )

Sanırım Sakuraya gider bu durumda oy..
 
Kizaru the kepçük.
Keşke ankette olsaydı.
Anketi gerçekten genel anime kitlesine göre yaptım.Dikkat edersen zaten karakterlerin çoğu narutodan,çünkü dünya genelinde en çok naruto izleniyor.Hangi seri daha fazla izleniyorsa o karakterler çok seviliyor yada nefret ediliyor.Foxy mesela o yüzden yok.Aslında ilk 15 karakteri bile almadım.Bazı isimleri kayırdım diyebilirim.Sırf kötü karakter diye nefret edilenler var.Ana karakter diye sevmeyenler var.İlk 50 içinden üst sıralardaki isimleri seçtim kısaca.
 

Roronoa Zoro

Shou Tucker denen şerefsizi koymasaydın keşke, durup dururken banlanmak istemiyorum.
Edit: Ne gereği vardı, niye hatırlatıyorsun ki yani? Sinir sistemimi bozan tek karakter ulan anime aleminde. Griffith bok yemiş yanında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık