Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Kötü Durum

Hangi Durumda Olmayı Tercih Ederdiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    81
Mükemmel bir o mu bu mu sorusu olmuş bence, bütün seçenekler berbat. Şimdi bütün bu seçeneklerde olabilecek en kötü senaryolara göre oyuncak olmayı seçerdim. Diğer bütün seçeneklerde kötünün daha kötüsü var. Impeldown'da hayat boyu işkence görmek mesela başına gelebilecek en kötü şeydir ama üst katlarda daha sıradan bir mahkumluk hayatı da geçirebilirsin. Yada Wano'da şu gülen köylülerin köyünde kalma olasılığın var, madende köle olma olasılığın var, var da var bir sürü kötü durum. Ama oyuncak olmak sıradan başına gelecek şey belli ha orada da gün yüzü görmeden gemilere eşya taşıma yada kolezyumda gün ışığı altında sefa sürme olasılığın var ama diğerlerine göre gene daha iyi seçenekler bence.
 
Düşmanım bile kutsalların eline düşse üzülürüm. En kötüsü o çarpık zihniyetli vasıfsızların kölesi olmak.
Moria'ya gölge kaptırmak ise diğerlerinin aksine kaderini kendin belirleyebilme ihtimalin daha fazla olduğu için, en makulü gibi duruyor...
 
Kutsal Ejder kölesi olmak kadar kötüsü yok. O tipin kölesi olduğunu düşünün diyeceğim ama düşünmek bile çok kötü bir durum. Sakın düşünmeyin.

En güzeli gölgesiz yaşamak.
 
En makul olanı oyuncak olmak gibi. Dressrosa aktif bir yerdi. Bir şekilde sugara suikast kurup bayıltacak bir hamle yapabilirim. Uzun bir süre etrafta dolanmam demek isterdim ama bu durum dikkat çekerdi. Önceki gibi takılırım. Bir tüccar gemisi gelince de az yalvarıp binip basit bir adaya giderim. Ordan bir denizci olma başvurusu yapıp rutbe basamaklarınï tırmanırım. Ve haki gelişimine bakarım . Yeri gelince uygun meyve bulursam saklar ileride yerim.

Digerlerinin aksine en iyisi bu gibi. Gölgesiz yaşamak zulüm. Ancak moriah gibi biri uzun süre rahatsız edilmez gibi. Ömrümün çoğu gider seçmem bu yüzden.

İmpel down olayı öyle basit bir olay değil.
Epey dostun ve destekçi olması lazım. Bunun yanında yardım etmesi için güçlü birileri lazım ancak birini dışarı çıkarsan sana zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

Wanoda yaşamak istemem ancak ikinci tercihim olabilir. İki ihtimal var. Ya mevcut yönetime kafa tutup aranan biri olurum.tabiki güçsüz olduğumu varsaydığım için. Bunu yapmazdım.
Giderdim mevcut yöneticinin adamlarından olmaya çalışırdım. Mümkün olduğunca gülücük yememeye çalışırdım. Gercek bir şeytan meyvesi beklerdim. Bu olunca ya diğer insanları örgütleyip peşime takıp ayrılırdım wano dan. Yada emri altında çalışıp devam ederdim ama hoşuma gitmezdi. Özel bir göreve yollanırsam denizcileri bulup onlara öter. Ve denizci olurdum. Zaten az cok güce kavuşmuş olurdum.

Eğer ki kutsal ejderin beni öldürmeyeceğini bilsem . Buda göründüğünden mantıklı olabilir. Sonuçta gördüğümüz kutsal ejderlerin çoğu aptal ve güçsüz. Emri altinda kalıp saygısını kazanmaya çalışırdım. Başlarda onu epey korur ve her dediğini yapardım onun dışındakilere sert davranırdım bir köle olarak saygısını kazanırdım.Dünya bu adamlara çalışıyor sonuçta .Uygun dille anlatırsam her istediğimi yaptırma şansım var. Örneğin
efendimi daha iyi korumak için seytan meyveleri hakkında bir kitap isteyebilirim daha sonra bu kitaptan bana en uygun şeytan meyvesini seçip ileri bir zamanda bunu eğer yersem bir köle olarak sizi daha büyük tehditlerden koruyabilirim imaji verirdim. Muhtemelen bunlarda en güçlü veya en güzel köleye sahip olmak gibi bir olay vardır. Bu sebeple işine gelir. Dunya hukumeti ve denizcilere bildirir ve meyveyi bana getirirler. Bir iki şov yaparım köle olarak epey coşar tahminen. Hava falan atmaya başlar diğer kutsal ejderlere. Durum bu olunca diğer kutsal ejderler bana suikast düzenlemek isteyecektir. Bunun tedbirini bir şekilde alırım. Daha donra bir süre sonra tamamen saygısını kazanıp kişisel koruması gibi bir köle olurum. Hal böyle olunca ona şunu söylerim.
Saygıdeğer efendim diz çok yüce birisiniz, zekanız ve gücünüz tartışılamaz. Ancak bu denizciler veya yonkoular dan biri sizlere saldırırsa sizi daha iyi korumak icin daha iyi dövüş ve savaş bilgisine ihtiyacım var. Eğer uygun görürseniz sizin için daha güçlü bir köle olmak isterim ayrıca diğer kutsal ejderlerden daha güçlüsünüz ve zekisiniz bunun yanında yakışıklısınız. Sizi utandırmak istemem derdim.. Ve gidip bana sağlam birini çağırıp haki eğitimi verdirtirdi. Tamam zemini hazırladım ve bir sağkol ile savaşacak duruma geldim. Şimdi tek eksiğim savaş tecrübesi.
Kutsal ejderlerde köle dövüşü olduğunu varsayarak. Buldukları güçlü korsanlar veya impel downdan mahkum çekebilirler. Sağlam bir korsan çağırıp. Bunu yenip hem eksiğimi kapatırım. Tabi benim efendim olan kutsal ejder zevkten dört köşe olacak hal böyle böyle olunca. Tabi artık tanınan bir köle olmuşum dur. Sonra bir gün etrafta amiral yokken gider tüm kutsal ejderleri katlederim. Benim efendi iyi biriyse onu bırakırım.hatta belki iyi olanları bırakırım.
Sonuçta hepsi kötü değildir muhtemelen.
Bu olunca artik normal yaşayamayacağımın farkına varırım ve gidip ıssız bir ada bulup 2 3 yıl piyasaya çıkmam.bu ıssız adayı kendim bulurum. Eğer suikast yapmadan önce bununla ilgili araştırma yaparsam denizcilerin beni bulması olası olur. Sonra bi başlarım tayfa toplamaya yonkoular ile anlasmay kırmaya çalışmaya. Zaten sağlam ve osikopat bir üne sahip olduğum icin epey takipçim olacaktır. Kendi kafamda dostlar bulurum. Tümen komutanı yaparım. Sonra gerisi gelir zaten.
Bu benim aklıma yattı ha. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık