Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Pek dizi izleyen biri değilimdir süreler uzun geliyor diye ama Csi'yi sevdim. 5. sezona geldim güzel de gidiyor da bu eckly nedir yav. Neden böyle bir karaktere gerek duyulmuş anlamadım. Bi de müdür oldu allahın gereksizi. Keşke bir şey olsa da ölse.
 
Aralık ayında vizyona girmesi beklenen Matrix 4'ü beklerken Wachowski Kardeşlerin Sense8 isimli dizisi olduğunu öğrendim ve izledim. Cinsellik içeren sahneleri vay anasını sayın seyirciler modunda izlesem de rahatsız olmadım ama dizinin iyi bağlanamadığını, son 2 bölümün aceleye getirildiğini düşündüm. Matrix 4'ü bir tık endişeyle bekliyorum artık. He bu arada Koreli abla; sana inceden yanığım ama acelesi yok.

Bir de what we do in the shadows isimli diziyi izledim. Vampir hikayesi ama yakışıklı, güzel, cool ve bohem vampirler yok. Aksiyon ve cinsellik var beklemediğiniz türden. Nadiren kahkaha attıran ama sık sık güldüren bir dizi. Tavsiye ederim.

Aynı anda birden fazla dizi izleme alışkanlığım olduğundan bu aralar ilk sezonunu izledikten sonra unuttuğum the man in the high castle ve how to with john wilson isimli dizilere başlayacağım. İki diziden de beklentim yüksek ama hayırlısı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık