Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Byakuya vs Kyoraku

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    82
Byakuya



Mevkisi gotei 13 6'ıncı takımın kaptanıdır
Kidō(şeytani büyü) temelli bir Zanpakutouya sahip olan Byakuya'nın Zanpakutousunun adı Senbonzakura'dır(bin kiraz çiçeği). Salınış komutu scatter( parçalan)(japonca: chire) şeklindedir. Ayrıca Kidou konusunda uzmandır. Gotei 13'te belli büyüleri en iyi yapan kaptan olduğu söylenmektedir.

Kılıcı salındığı zaman bin kiraz çiçeği yaprağına benzer bin adet bıçağa dönüşür. Her yönden yapılan kusursuz çok sayıda bıçak saldırısı, Senbonzakura'nın gerçek gücüdür.

kılıcının en büyük özelliği müthiş savunmadır.

Ban-kai'si yüz milyon adet minik bıçağa dönüşen "Senbonzakura Kageyoshi" dir. Kendi elleriyle öldürmeye yemin ettiği düşmanlarına karşı "Senkei" (yok etme çemberi) kullanır. Bankaisinin bu formunda defansı tamamen terkedip tamamen düşmanı yenmeye odaklanır ve düşmanı binlerce kılıçtan oluşan bir çembere alır. Bankaisinin son formu ise "Shukei(son şekil) Hakuteiken"dir. Bu formda beyaz ve yüksek reiatsudan oluşmuş kanatları vardır.





Kyoraku



Gotei 13 1.takımın kaptan Komutanı yüzbaşı, önceki pozisyonu 8.takımın kaptanı

Shikai: Katen kyokotsu
Bankai:Katen kyokotsu:Karamatsu shinju

Katen kyokatsunun gücü çocuk oyunlarını gerçek yapmaktır.Zanpakuto kuralları yapar ve ruhsal baskısı sınırları içine giren herkes, Shunsui'nin kendisi de dahil olmak üzere bu kurallara uymaya zorlanır.



Bankai Özel Yeteneği : Serbest bırakıldıktan sonra, bir atmosfer Shunsui çevresindeki geniş bir alanı kaplar. Bu aura başkalarının çevreleyen çevre algısını değiştirir; onları karanlık, kasvetli ve kasvetli olarak algılamalarını sağlar ve başkalarının melankoli ve umutsuzluğun düzeylerini değiştirmesine neden olur
 
Kyoraku tabi ki. :a:


Vay be, Bliçi özlemişim. Bol bol vs konusu açmak lazım yeniden hatırlamak için. :(


@Millennium Wizard nerelerdesin sen gel de coştur Bliç konularını. :(


Ek: OP forumuna açmışsın. Bleach forumuna taşı. :/
 
O kasıntı Byakuya ne karizmaydı ne de güçlüydü.Sırf Aizen ezmesin diye kaptanların yanında dövüştürmedi mangaka.Kyouraku döver.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık