Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Boundman vs. Snakeman

Hangisi yener


  • Kullanılan toplam oy
    82
İyi geceler.

Luffy'nin Gear 4'ünün iki ayrı formu dövüştüğünde sizce kazanan hangisi olur? Ya da denk midirler? Kullanım konusunda haki kısıtlaması yok.

Luffy Snakeman ile power up mı almıştır eskisine göre yoksa Snakeman Boundman'den zayıf mıdır? Ve ya Snakeman ile Boundman eşit ama birbirinden farklı avantajlar sağlayan formlar mıdır?

Boundman:
Luffy'nin ilk ve en çok kullandığı gear 4 formudur. İlk olarak Doflamingo'ya karşı kullanmıştır. Bunun yanında Cracker, Katakuri ve Kaido'ya karş7 da kullanılmıştır. Ayrıca Udon hapishanesinde ve Kid ve Law ile birlikte Kaido ve Orochi'nin adamlarına karşı kullanmıştır. Sıçrayan adam anlamına gelir.Kong gun, King kong gun, leo bazooka gibi saldırıları vardır.

Snakeman:

Luffy'nin Katakuri'ye karşı kullandığı nihai formdur. Hızını arttırdığını söylemiştir. Jet culverin, Black mamba gibi saldırıları vardır.
 
Snakeman'ın saldırı ve savunma gücü Boundman'ın saldırı ve savunma gücü kadar yoktur. Boundman'ın da hızı Snakeman kadar yok. Eşit olabilirler.
 
Boundman daha güçlü ve yavaş darbeler Snakeman ise daha hızlı ve seri darbeler uzerine kurulu.Ama şuanki duruma bakacak olursak Luffy'nin Kaido karşışında Tankman kullanması daha iyi olur.
 
İki g4 formunun da geleceği görmeyle harmanlandığı düşünülürse bu vsnin galibi Snakeman olur.Çok daha hızlı,çok daha çok yönlü,delicilik olarak daha bile iyi olabilir.Boundman'ın daha iyi savunmaya sahip olduğu falan yok bu arada.Katakuri aynı Boundman'ı da top gibi sektirdi,Cracker rahatlıkla kesti.Dof'u örnek vermeye de gerek yok çünkü bariz zayıf g4ten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık