Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

204. müthiş bölümde savaşı güzel yansıttılar. Hem İşşiki hem de Nardo/Saske savaşta üstünlüğü ele geçirebildi. Bu animasyon ekibinin kapasitene göre iyi bölümdü, mangaya kıyasla daha iyiydi denebilir. Sasuke kısmında abartmışlar biraz, Sasuke o kadar hasar alıp da bu kadar rahat olamazdı. İşşiki'nin basit ama müthiş tekniği üzerinde durmaları güzeldi. Üstünde de duruldu ki nerf yiyen Nardo/Saske değil, İşşiki. Gelecek bölüm daha aksiyon dolu kısımlar başlıyor. Japon Animeler tarihinin tahminimce en büyük savaşı yaklaşmakta. Heyecan dorukta.
 
59. müthiş manga bölümüyle birlikte güç konusuna denge geldi. Code Jigen'den daha güçlü ama Naruto+Sasuke'nin bir miktar iteleme ile alamayacağı bir düşman değil. Daemon çok ters bir yeteneğe sahip ancak ekstra bir durumu yok gibi. Bir şekilde alınabilecek bir düşman. Eida ise savaşta ben yokum derken ayak yapmıyorsa müthiş oldu. Boruto ve Kawaki alır yeri geldi mi. Düşman yenilemeyecek kadar ürkütücü olmaktan çıktı. Ancak bu nedenle olsa ki Amado üzerinde daha ürkütücü durumlar yaratıldı. Kim bu Amado? Amacı ne? Burada yürümeye başlarlar ve artık hikaye Kişimoto'nun elinde olduğuna göre çok farklı işlerin döndüğü, ters köşelerin olduğu, yan karakterlerin çoğaldığı, tekdüze olmayan bir hikaye kapıda ve heyecan dorukta.
 
Bir anime bu kadar mı kötü olur? Yani normal bir anime bakış açısıyla bakılmaması gerekir zira arkasında naruto gibi çok iyi bir seri var ve ayrıca oradaki karakterler de şuan burada çok etkin ama böyle bir berbatlık seviyesi olamaz. En son bu kadar kötü animeyi berserk'in yeniden yapımında görmüştüm sanırım. Her savaş komik, her konuşma içi boş, yavaş. Böyle bir külliyata böyle bir rezale! Miras böyle yeniliyor sanırım.
 
Bir suredir mangayi takip etmeyi birakmistim boş vaktimde meraktan geri dondum ve kahroldum.Code ve daemon yeni villainlarmiymis simdi vah vah ki ne vah orochimarudan akatsukiden madaradan sonra nerelere geldik kishimotunun yancisinin cizdigi jigen karakterinin bile gideri vardi belki ben keko oldugum icin anlayamiyorumdur ama boruto tuvalet kadigi olsa kicimi silmem.
 
Boruto 59.bölüm

Bence bu sıkıcı ama yararlı bir bölüm çünkü gelecekteki eylemleri hızlandırıyor. Kawaki karma çıkmazıyla nasıl başa çıkacak ve Amado'ya neler oluyor?Aslında hepsinin cevabı belli. Kawaki yeni bir karmayı kabul edicek.Amado ise tehlikeli bir adam ve asıl planladığı şeyi söylemiyor.

Bu bölümün biraz sıkıcı olduğunu düşünmemin nedeni, önceki 2 bölüm gibi neredeyse sadece diyalog olması. Hala bunun zaman atlamasının yakın olmasından kaynaklandığını düşünüyorum ve Eida kendisinin ve diğerlerinin bir şey yapmadan önce zamana ihtiyaçlarinin olduğunu söylüyor. Ki bence bu bir zaman atlaması için bir ipucu. Tıpkı hamlelerini yapmadan önce üç yıla ihtiyacı olan akatsuki gibi.
 
Bazılarınız anlayamadığım bir şekilde sövüp sayıyorsunuz ama seri şu ana kadar çok iyi ilerledi. Naruto ve Sasuke'nin gereksiz derecede nerf yemesi haricinde güzel dövüşler gördük şimdiye kadar. Naruto serilerindeki gibi 10 dakikalık dövüşün 9 dakikası konuşarak geçmiyor, Naruto vs Delta bile Shippuden'in içindeki dövüşlerin %90 lık bir kısmından çok daha iyidir benim için. Akıcılık yönünden çok iyi kısacası. Sütçüye kaçan kadın gibi kandırıldık muhabbeti de dönmüyor, kötü bir geçmişi olup bundan dolayı kötü gözüken ama özünde iyi olan karakter klişesi de yok. Naruto da gerçekten kötü olan villain söyleyin desem verecek cevabınız yok. Çünkü yok. Belki Orochimaru diyebilirsiniz ama onun kötü olmasının bile az buçuk bir sebebi var. Sadece İsshiki ve Boro bile Naruto serisinde çizilmiş tüm kötü karakterimsi zırvalardan milyon kat daha iyidir. Babaları küçükken kemerle dövdüğü için kötü değil bu karakterler, kötü olmayı seçtikleri için kötüler. Bu da ister istemez sempati duymamı sağlıyor. Kishimato'nun devralmasıyla muhtemelen yine saydığım klişelere bağlayıp tadı kaçacak benim için, ama Naruto kitlesi bu tarz klişelerden hoşlandığı için muhtemelen popülaritesi artacak. İlk kurşun Cyborg zırvalarıyla atıldı, son bölümde biraz dengeliymiş gibi göstererek içimi rahatlattılar ama pek umutlu değilim gelecek bölümler için. Bakalım neler göreceğiz.
 
205. müthiş bölüm büyük savaş için yapılan bir geçiş bölümü oldu. Bir iki duygusal sahne ile yol yaptılar gelecek bölüme. Takım savaşı ile Boro'ya karşı durmaları müthiş olacak. Ön gösterim şaringan şovun geldiğini hissettirmekte. Heyecan dorukta.

Geçiş bölümü nedeniyle alakasız paylaşımlarda bulunayım....
 
Yeni bölüm ve çizimler aşırı iyiydi özellikle sarada dövüşde çok iyiydi ve mitsuki zekasını öne çıkardı boro karşısında
 
206. müthiş bölümde sonunda karşılıklı ninjutsular kullanılan taktiksel bir savaş izledik, güzel oldu hakikaten. Boro sevilecek bir tip değil bana kalırsa ama bir şinobi olarak başarılı bir karakter. Eski seride yer bulabilecek türden bir rakip. Çok güçlü ve müthiş bir yenilenmesi var ve de ninjutsuları çok üstün. Sanırım çakra sorunu da çekmiyor teknoloji nedeniyle. Delta'ya kıyasla çok iyi tasarlanmış. Heyecan dorukta.

Yeni açılış ve kapanış güzeldi, özellikle açılış iyiydi.
....ve o müthiş sahne....
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık