Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Benn Beckman'ın Seviyesi

Benn Beckman'in Seviyesi

  • Kata'dan fazlası yoktur.

    Kullanılan: 22 11.1%
  • Amiral ile dövüşebilir ama yenemez.

    Kullanılan: 38 19.1%
  • Amiral ile dövüşür, duruma göre yenebilir.

    Kullanılan: 53 26.6%
  • Amiral ile dövüşür, hatta Amiral'i epey zorlar.

    Kullanılan: 28 14.1%
  • Kaptanı Şanks ile arasındaki fark Luffy ve Zoro gibidir.

    Kullanılan: 58 29.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Shanks hakkındaki yorumları okumak yeterli böyle düşünmek için. Önüne gelene tek atıyor :/
Pardon yukarıda Beckman diyecektim Rayleigh dedim. Rayleigh beni andı galiba. :flaugh:

Kimseyi tekleme diye bir olay söz konusu olamaz. En zayıf adamların dövüşü bile yerine göre günler sürebiliyor. Shanks ve Kaido gibi adamlar çok yüksek haki gücüne sahipler. Günlerce sürebilir dövüşleri belki haftalarca. Akainu ve Aokiji'nin dövüşü 10 gün sürmüş mesela. Ben çok üst seviye adamların dövüşlerinin çok uzun süreceğini düşünüyorum. Roger ve Whitebeard 3 gün 3 gece savaştı.
 
Luffy'nin tayfası en güçlü tayfa olacak. Xebec'in Rocks'undan nasıl geleceğin Yonkouları türediyse Luffy'nin tayfası Xebec'in tayfasından bile daha güçlü olmalı. Yaş kıstasını da unutmamak gerek. Daha bizim tayfa bu genç yaşında bu seviyedeler. Seri sonunda bir time skip daha görecek miyiz bilemiyorum ama görmeyecek bile olsak Zoro ve Sanji'nin amirallerle kafa kafaya dövüşebilmesi gerekecek Yeni Marinford Savaşında. Yani Beckman seviye'yi rahat aşacaktır diye umuyorum.
bence de öyle ama sanjı...
 
Mevcut sağkollar içerisindeki ''anormal'' olan sağ kol. Çünkü mevcut ''normal'' sağkollar içerisinde olup bir de en güçlü ''normal'' sağkol olursan, ''normal'' olamıyorsun.:)
 
Şahsen en güçlü sağ kol olarak bekliyorum ama en güçlüde olsa amiral alamaz almamasıda gerek. İnsanların sağ kollara amiral aldırma fetişi nerden çıktı ya aynen sağ kol 1 amiral alıyo kaptanıda bari 2 amiral alsın geri kalan tayfa üyeleri ilede 1 amiral alsak tamam tamam karlı iş 1 yonko tayfasıyla denizcilik sektörü biter artık.
 
Bu adam keskin nişancı mı dövüşçü mü acaba ya :confused: Kizaru’ya tabanca çekti ama halinden tavrından hiç keskin nişancı gibi durmuyor
Merak ettiğim tip.Ama Shanks’le fark Luffy-Zoro arasındaki gibidir çünkü tayfalar arası benzerlikler var
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık