Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 996: En Güçlünün Adası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır King yine havadaydı.Hatta Sanji havadan geçit vermediklerini söylüyordu galiba o tarz.King işini yapmış vs atmadı zaten Sanji ile.Havada ifadesini aldı.Kalkıp geri gelmesi gereken Sanji.Hem Momo'yu koruması lazım bu adamdan hem de indirmesi gereken bir kişi.Ama tekrar denemiyor ciddi hasar aldı çünkü dövüşe devam edebilecek durumda değildi bir süre dinlenmesi gerekti sanırım.
Baya güzel almış ifadesini.İfadesini aldığı adam 32 diş sırıtıyor.Bu nasıl ciddi hasar vermek,ifade almak ise.İfade almak dediğin Dof-Smoker gibi olur,Law-Vergo gibi olur.King'in yaptığına saf dışı bırakmak dersin kısa süreli en fazla.Ki Sanji zaten orda istediğini elde attı Momo'yu kurtardı adam.Daha dövüşmek için nedeni yok.
 
Hatlar karıştı :D
Jozu'nun Yc2 olduğunun aksini iddia eden hiçbir argümana itibar etmem isterlerse yarım saat zayıf dayanaklarla anlatsınlar.. yani. Shanks, Newgate ile bir araya geliyor. Marco, Jozu yan yana tümenlerden sadece ikisi resmedilmiş. Roger, Newgate flashback'inde Marco, Jozu yan yana ve ön planda. Diğer tüm komutanlardan sıyrılıyorlar. Jozu, Kuzan gibi Sakazuki ayarı über bir Amiralden kan alıyor. Saldırı gücü Marco'dan net üstün. Marco Kizarudan kan alamadı. Sakaya Vistayla girdi sonuç yok.
 
Bu arcın temizinden 50 60 bölümü var.

Örneğin Zoro 746 ya da 749'da olsa gerek Pica'yı bana bırak dedi. Dövüşlerini görmemiz 778'i buldu. Luffy 760larda ya da daha önce Dof'un yanına çıkıp poz verdi dövüşün bitmesi 791'i filan buldu.

Ki bu arc daha uzun daha büyük bir arc. Dressrosa gibi 100 bölümlük arc bile Wano'ya geçiş arcı aslında bir nevi.

Dressrosa daha da uzun sürebilirdi ama mangaka birer bölümde patır patır düşürdü zamanında Wb tayfasıyla kıyaslanan Dof ailesini. xd

King'i Queen'i o kadar kolay harcamaz. Queen haklı. En iyisi 2 ve 3 numaraları aradan çıkarmak. Bakalım kendisi ve King nasıl aradan çıkacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık