Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido baştan beri böyle yapsaydı 9 Kın şov yapabilecek miydi? Oda, 20 yıl bunlar boşuna beklemedi, işte 9 Kın, işte Wano'nun samurayları demek için Kaido'yu tuttu bu zamana kadar. Yoksa durumun bu olacağı en başından belliydi.
İşte bu kafadan dolayı zaten bu seri öldü gözümde. Beklenen şeyleri yapacaksa zaten yandık. Mesele burada bunu hikayeye doğru yedirmesiydi. Öyle aptal gibi oden fb'si gösterip adamı başta korkuttu (yara aldı vs..) ve sonra ejder formuna geçirip kınlara daha da bir avantaj verdi bu olaylara 9 kın açısından bakarsan mantıklı geliyor ama olaylara kaido açısından bakarsak saçma. Kaido zaten insan formunda bu kadar güçlüyse ejder formuna geçmesi için bir sebep yok. Geçmişin acısını alacak diye 9 kına bu kadar avantaj vermemeliydi başta.
 
Biri söylesin abi bu kaido madem insan formunda herkese tek atacak niye ejderha formunda mal gibi dolaşıyor :( Bu adam meyveyi dezavantaj olsun diye mi yedi... Kaido her türlü fiyasko
Kalabalıkla savaşırken ejderha daha mantıklı gibi. Saldırıları alan saldırısı çünkü. Savaşlarda ejderha formunda, teke tek dövüşte insan formunda dövüşmesi mantıklı gibi.

Ateş attı kinemon kesti. Orda insan olabilirdi ama kinemon sadece ateş kesiyor. Bi de yıldırım denedi. Onu da raizou geri yolladı. Baktı onlar işlemiyor insan formuna geçti şimdi.

Ejderha daha iyi 1 vs 9’da ama rakibe işlemiyor güçleri.

Bana sorarsan iki form da saçma. Hybrid olup dalsın. Ama onu Oda son vs’ye saklıyor muhtemelen.
 
ito ito no mi model ogre onaylanmış gibi bir şey oldu. Hala ejder aşağı ejder yukarı. Adam gerçek halinde kertenkele işte ve derisi incecik . Meyveside Ogre meyvesi. Ogreyken az biraz sopa sallayabiliyor garibim
 
Wano arc da kaido korsanlarından karizması cizilmeyen 3 kişi kaldı
King
Who's who
Black maria.
bakalım bunlara ne zaman sıra gelecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık