Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın çıkma mevzusunda isyan edecek bir durum yok bence.Ters köşe yapmak için yapıldığını düşünmüyorum.Bence Yamato karakterini doldurmak için kadın çıktı.

Şöyle düşünelim:
Oden gibi olmak için erkek olmayı tercih edecek kadar gözü dönmüş bir karakter.Odenın günlüğünden kutsal kitap diye bahsediyor.Hayranlıktan daha fazla sevgi besliyor.Hatta sanki tapıyormuş gibi.Momo'dan bile daha fazla sevgi besliyor olabilir.Burda Yamato'nun Oden sevgisinin ne derece olduğunu görebiliyoruz.Tapıyor resmen Oden'e.

Bence cinsiyetine takılmamak lazım Oden'e hayranlığının aşırılığı gösterilmek isteniliyor.Oden'in dünyaya bıraktıgı etkinin ne derece olduğunun kanıtı Yamato'dur.İşte Oden böyle bir karakter.
 
balyoza ryuu açıklandıktan sonra deniz taşı diyen kalmış mıydı? eğer devam eden vardıysa yazıklar olsun
Geçen yazmıştı Alpa. Konuşuluyordu ara ara.
Oden'in 2 kılıç stilini değil de babanın sopasını kullan sonra da Oden erkekti ben de erkek oldum de. Mal.
Oden'in 2 kılıç stilini görmediği için taklit edemiyor. Amacına ulaşmak için gördüğü en güçlü kişinin stilini taklit etmeyi tercih etmiş. Mantıklı bir hareket. Beyinsiz, atarlı ergen triplerinde bir karakter olmaması güzel.
----
Oda'nın, Yamato'nun cinsiyeti konusunda bir ters köşe yapma niyetinde olduğunu sanmıyorum. En azından, birinci önceliği bu değildi. Birinci önceliği; Yamato'nun, Oden'den ne derece etkilendiğini ve ona ne derece hayran olduğunu en etkili, en uç şekilde anlatmaktı. Bunu da, cinsiyetini bile farklı göstermeye çalışan bir karakter şeklinde uyguladı. O yüzden, Yamato'nun erkek olduğunu duymamız ile kadın olduğunu öğrenmemiz arasında bu kadar az bölüm vardı ve o yüzden, bu konuyu çok göze parmak işledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık