Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Belki Yamato dansöz olmak istiyordu?

Aslında etkilenmesinde sıkıntı yok. Fakat babasına karşı olmasında bu Oden gibi olmak tek etken ise yeterli gelir mi bilemedim. :/
Ya etkilenmesinde sıkıntı yok tabii. Millet Roger'dan etkilenip Korsanlar Kralı olmak istiyor ama, Roger olmak istemiyor. Mesela Luffy, Shanks gibi olmak istiyor. Bir insan sırf çorba olduğu için, çorba olan insan olmak istemez bence. Knorr hazır çorba olmak istiyorum çünkü adam çok onurlu öldü diyecek değildir. Bence dediğin gibi Yamato da dansöz olmak istiyor.
 
Kaido çocuğunun cinsiyetini mi bilmiyormuş. Oğlumu getirin ne alaka.


Yamato'da kendi cinsiyetini bilmiyor olamaz dimi.
 
Bu kadar bariz bir hata yapmaz oda. Biri yazmıştı cavendish gibi güzel bir erkektir diye. Muhtemelen o kast ediliyordur. Ace ile de en fazla arkaadaştırlar. ( Bence ace olayı da yok)
Maskenin altından yanlış anlamadıysam sakalı sarkıyo. olsa olsa güzel bir yüzü var demek istemiştir heralde spoyu veren.
 
Büyük ihtimal bunu küçüklükten beri erkek gibi giydirip ve herkese de erkek diye tanittirmistir. Koskoca Kaido nun erkek çocuğu yok demesinler diye. Yamato nun kiz olduğunu bu adada sadece Kaido ve Luffy biliyordur bence.
 
Ooo Oda gizem yapmış ne süper adam ya herkes ters köşe olacak Oda sürprizlerle dolu bir adam... Hint dizileri gibi bu ne lan adama oğlumu bulun dedirtiyorsun maske taktırıp gizem yaptırıyorsun sonra sürpriz olsun diye maskenin altından kadın çıkartıyorsun ne bu şimdi :D Önceki sayfalarda Smoker'ın dediği gibi şu spoiler Nepalli veya başkasından gelse hadi lan böyle saçmalıkmı olur adam oğlum diyor kadın mı çıkacak denirdi neyse yapacak bir şey yok gittiği yere kadar artık.
 
Yahu belki kadın olduğunun bilinmesi istenmediğinden maskeli dolaşıp oğlanım diyor. Çubuğu yok diye niye hor görüyorsunuz garibi.
 
Bu spoiler mevzusu forumdaki negatif havayı çok etkiliyor. Spoilerın üzerine konuşacak bir şey olmayınca Oda'ya sallamalar, seriyi çöpe atmalar başlıyor. Seri istediğiniz gibi gitmiyor, bugüne kadar hep ilerlediği şekilde gidiyor. Ancak serinin en başından beri aynı tarz olay örgüleri, basmakalıp karakter dizaynları genel olarak seriden alınan zevki düşürmüş olabilir. Üstüne üstlük, haftada 15-16 sayfalık bir mangayı tüm hafta bekleyince, konuşunca bıkkınlık gayet normal.
Bence daha casual bir okuyucu olmakta fayda var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık