Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984: Kutsal Kitabım

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 62.9%
  • Orta

    Kullanılan: 63 23.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 36 13.5%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace’in adı geçiyor öyleyse iyi bölüm.
Aynı şeyi düşünüp bastım iyiye :fool:

Kapak hikayesi güzeldi Dede'nin torunuyla karşılaşması hoşuma gitti, yaşamaması gerekiyordu ama ölmesi de o kadar anlamlı olmazdı.

P1 tek yememiş diğeri anlık KO olmuş tatlı tatlı konuştular aralarında sen nasıl acıdın ben nasıl acıdım, dinolar çok sağlam muhabbeti bana geçmedi. Luffy ve Yamato'nun dövüşü iyiydi g2+g3 ile saldırıyor baya değişik şeyler deniyor en son da can canlı vuruş atıyor ama pek etkili olmuyor zaten Yamato sadece savunma yapıyor.

Yamato'nun Toki'den olma ihtimali yok en azından bu tür bir saçmalıktan kurtulduk, çok saf ve temiz bir kız Kaido hangi güzelliğin günahına girdi de bu kız oldu merak ediyorum :oleyo2: Gayet aklı başında bir şekilde Luffy'i ikna etmeye çalışıyor ama Luffy bildiğimiz Luffy, o son saldırıyı yaptıktan sonra bu iş ciddiye binmeden ben bunu geçemem o yüzden bir beş dakika dinleyeyim diyecek kadar akıllanmış gelişme var:good:

Robin ve Jimbei'nin ön saflara fark edilmeden ulaşmaları güzel, Robin muhtemelen Momo'nun kurtarılmasında rol alacak yeteneği buna çok uygun Jimbei'nin ise inşallah öleceği yer burasıdır :artiz:

İzo ve Kiku'nun buluşması hoşuma gitti sağlam bir ekip geliyor, pek çok adam toplandı Kaido ve ekibinin içinden geçmeye yetecek kadar güç var ama Bigmom büyük bir soru işareti acaba nasıl bir ahmaklık yapıp kendini daha fazla rezil edecek diye merakla bekliyorum.

Gelecek bölüm Ace ile ilgili yeni bilgiler alabiliriz ne kadar güçlüdür ne kadar karakterlidir olayına hiç girmiyorum çünkü bu adam diliyle kartal yakalasa pırtlatınca neden dünyayı ısıtamıyor diye yerecek insanlar var :hhh:

Yamato Ateş ediyor bu arada

:utan:
 
İdamı izlemesi ve Oden gibi olmak istemesi.. çok mu düz geldi, yoksa başka şeyler mi dönecek? Zaten "Ace" demesi bile bizim avanağa yeter beraber dövüşmek için.. birazda Ace ile alakalı bi şeyler anlatsın bak göre Luffy, nakama nakama der dolaşır Yamato hakkında.. :hhh:

Bi dünya olay dönüyo kale içinde, millet hala içip eğlenmek peşinde görünüyo. Gerçi bu standart anime mantığı :gamyon:
 
Bölüm sonunda bana Ace'i hatırlatıyorsun diyor. Allah'ım sonunda gerçek potansiyel farkı iyice görünmeye başladı.
Muhtemelen bu kadar şeyden sonra Luffy anca Ace seviyesine gelebildi.
Aynen mesela küçük yaştaki Luffy için Shanks, bana Kaptan'ı anımsatıyor dediğinde Luffy'nin gücüne vurgu yapmıştı.:D Yav bu güç muhabbetine girmeyin yav. Luffy, Ace'den şu an lig farkıyla önde bir güçte.
 
Epey güzel bir bölümdü.

Ulti ve P1 ilişkisi çok hoşuma gidiyor, umarım varlıkları Wano'yla son bulmaz. Ayrıca Luffy'nin tek yediği saldırı belli ki tahmin edilenin de ötesinde güçlü bir saldırıymış. Yani tek yemesi daha olağanlaşıyor.

Luffy sanırım beş dakika veriyorum deyip saldırmaya devam edebilecek tek kişidir. Yamato'nun Luffy'i Ace benzetmesi doğal adam G3 formunda.

Izo..neyse

Kaido ve yıkımcıların paneli çok hoş. Normalde İngilizce tabirler kullanmamaya gayret ederim fakat burada bir istisna yapıp tek kelimeyle "badass" demek istiyorum.

Ve sanırım aşık oldum. Sonunda seride güzel ve güçlü bir kadın karakter.,hatta belki ilerde en güçlü kadın karakter olacak(en güzeli oldu zaten) Tayfaya geleceği kesin. Hasır Şapka sancağı altında görmek beni mutlu eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık