Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Uyarıyı kapat
Sayın ziyaretçi, Korsan Fan'a hoş geldiniz. Forumumuzdaki konulara yorum yazmak, muhabbetlere katılmak ve forumumuza paylaşımlarınızla katkıda bulunmak için "Şimdi üye ol!" butonuna tıklayarak kayıt olunuz. Üyelik ile ilgili soru ve sorunlarınız için "Facebook" sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

[Spoiler] 911 Spoiler Yorumları

'Bölüm Yorumları ve Spoileri' forumunda Kuroro tarafından 11 Tem 2018 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Mesaj Sayısı 4,126
    Üyelik Tarihi23 Eyl 2017
    Ben de o yüzden diyorum. Acaba bu adamlar ne zaman Kaido'nun değişen modlarından dolayı ne zaman ''San'', ne zaman ''Sama'' kullanacaklarını biliyorlar mı? Ayrıca sadece Hawkins kullanmamış galiba, Apoo da ''San'' demiş.
     
  2. Eustass Captain Kidd (yavşanks)
    Mesaj Sayısı 8,218
    Üyelik Tarihi4 Tem 2016
    Luffy Buggye karşı kodese düştü Kid Kaido.Bunu mu tartışalım şimdi :D

    Kaçaktan ziyade elimizde veri mi var ki kanıt sunayım sana.Kidi toplasan 2 3 kere gördük mangada.Ne yazmamı bekliyorsun ki :bilmem:
     
  3. Mesaj Sayısı 756
    Üyelik Tarihi2 May 2018
    Arc başındayız. Şu an Usopp'un manitası kaya bile Luffy'i zor duruma düşürebilir. :D
    Bu arada ben de severim kendisini. Şu insan sevilmez mi?
     
  4. Alpamis Monkey D. Luffy

    Alpamis (Monkey D. Luffy)
    Mesaj Sayısı 13,686
    Üyelik Tarihi8 Eki 2014
    O yüzden diyorum bol bola atmayın Ace fanları gibi.:D

    Efsane diziyonuz Kaido'ya karşı şöyle şöyle yaptı diye. Çok değişik bir senaryoda çıkabilir.
     
  5. kuroashi.no.sanji1993 燃える竜爪拳“火炎”竜王

    kuroashi.no.sanji1993 (燃える竜爪拳“火炎”竜王)
    Mesaj Sayısı 7,318
    Üyelik Tarihi5 May 2015
    İşte adamı oldular ya saygı gösteriyorlar. Bir nevi patron Kaido. Sama diyenler çöp tayfa üyeleri genelde.
     
  6. amaneden (?)
    Mesaj Sayısı 17,382
    Üyelik Tarihi13 Kas 2014
    Orası öyle. O tama bile döver gerçi. :oleyo:
     
  7. Eustass Captain Kidd (yavşanks)
    Mesaj Sayısı 8,218
    Üyelik Tarihi4 Tem 2016
    Yahu sevdiğimiz adamı övüyoruz işte :D Apoo biat etmiş Hawkins biat etmiş Kid etmemiş.Ne yapak övmeyek mi.
     
  8. kozmikadam (Üye)
    Mesaj Sayısı 55
    Üyelik Tarihi15 Eyl 2017
    Güzel bölüm olacak gibi.
     
  9. Historia Sait Faik’in “Abasıyanık” Kitabı.

    Historia (Sait Faik’in “Abasıyanık” Kitabı.)
    Mesaj Sayısı 6,226
    Üyelik Tarihi1 Ağu 2017
    @amaneden şu profil fotonun patenti sana ait değilmiydi :)
     
  10. amaneden (?)
    Mesaj Sayısı 17,382
    Üyelik Tarihi13 Kas 2014
    Ben o resmi bırakınca patenti de halka açtım. Şimdi görmek üzdü ama müstahak bana.
     
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş

Konuyu Okuyanlar (Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Yukarı Çık