Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] 4 Saat Civarı Nasıl Uyunur?

4 saate alışırsın diyenler,gündüz zamanı o kadar az uyuyan kişilerin ayakta uyuduğunu biliyordur umarım.4 saat mutasyonik gen olmadığı sürece çok zordur.Kendi yakınlarımdan biliyorum.3-4 saat uyuyor gündüz sürekli uyuyakalıyosun ve uykuların aşırı derin oluyor.Dibindeki alarmı duymuyorsun.

En sağlıklısı 8 saat diyorlar ki doğru ama bu ortalama.Bünyeye göre değişir.Bunun dışında 4 saate alışsan bile çok zor olur ve özellikle Korona döneminde vücuduna zarar verirsin.Mesela bence 6 saat uyumak zar zor olsa da alışırsan çok iyi bişey.Lakin 4 saat çok ekstrem ve ağır bir şey.
 
Şuan kaç saat uyuyorsun?
Uyku düzenin nasıl?
İş saatlerin düzenli mi?
Sana destek olacak biri var mı ?
 
2 aydır ortalama 4 saat uykuyla yaşıyorum. Bana çom sağlıklı gelmiyor ama. Çünkü gözlerimin altı morardı. Gün içerisinde dinç olmak için benim yöntemim sabah banyo yapmak. Her sabah banyo yaparsan gün içinde çok dinç oluyorsun. Ama yine de saat öğlen 4, 5 gibi yorgunluk çökmeye başlıyor. Ama o saate kadar iyi götürüyor.
 
Vardiyalı çalışıyorum (masa başı)
Sabah vardiyasında olduğum hafta 04:30'da kalkarım ki gece yattığım saat ortalaması 00:00-01:00 oluyor.
Akşam vardiyasında olduğum hafta da yatış saatim 02:00-03:00 civarı oluyor ve kalkış saatim de 06:00-06:30 civarı oluyor.
Tabi ki bir alışma süreci var ama belli bir zaman alınca hem bedenen hemde zihnen alışıyorsun.
Lakin ufak bir nüans var her ne kadar bu şekilde uyuyabilsen de gün içerisinde kesinlikle "öğle uykusu" denen uykudan 1 saatlik bir uyku uymazsan zombi moda girersin orası kesin:)
 
Valla iyiymiş. Ben yeri geldiğinde 1.5-2 gün uyumadığım oluyor ama bir yattı mı da kolay kolay kalkmıyorum. Eskiden rekorum 16 saatti :/
 
Zevkine uyumak için ideal bir saat şöyle yapacak hiçbir şey yokken vuracaksın kafayı yastığa oh miss. Hayatını günlük 4 saatlik uykuyla geçirmeyi planlıyorsan iki güne pertin çıkar herhalde
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık