Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bir kere kazanan tarafta olmayayım aman haram bana :D Golden State de olmasa o duyguyu unutacağım la resmen. Futbolda unuttum zaten, harbi nasıl bir şeydi?

Desteklediğim takıma nalet bahtım mı bulaşıyo bu nedir arkadaş?! Bir kere de daha az p*ç olan takımın zaferini izleyelim. Adaletin yok dünya :D
 
Bu arada Hırvatları hiç sevmediğimi hep söylerim ama kimsenin hakkını da yemem. Karakterlerine pek olumlu bir şey söyleyemem istisnalar haricinde :D Ama oynadıkları oyun baştan beri hep saygı duyulası bir pozitif futboldu. Diğer tarafta Fransa ise çok net bir şekilde turnuvanın en iyi değilse bile en iyi birkaç kadrosundan birine sahip ve futbol adına ortaya hiçbir şey koymuyorlar. Sadece kazanmak adına çıkıp bunu en çirkin şekilde yapıyorlar. Bunu Yunanistan ya da İzlanda yaptığında hiçbir şey demem hatta iyi yaptıklarında yine saygı duyarım ama sen böyle bir kadroya sahipken böyle oynadığında istersen tüm kupaları al kimseden saygı görmezsin.

Şimdi sırf bu yüzden finalde Hırvatları destekliyorum derdim ama malum ben desteklersem kaybetmeleri garanti olur o yüzden maçı tarafsız şekilde gözlemlemeye çalışacağım :artiz:
 
Son düzenleme:
Şanlı Hırvatistanımız bu akşam tarih yazıyor!! Oy sayımız da 7 olmuş Denizin 7 savaş lordu gibiyiz (Ben Mihawk olurum :utaniyorum:) Saldırın saf kan hırvatlar :at: dünya karmasını dağıtın :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık